sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Party party!!!

Eilen tosiaan juhlittiin E:n syntymäpäiviä ja oli ihan järjettömän hauskaa! Paikalla oli kolme parasta ystävää, tarjolla oli kuoharia, salaattia ja jälkiruuaksi herkullista Pätkis-kakkua - naamm!! Illan pimetessä siirryttiin kaupunkiin baariin ja täytyy kyllä myöntää, etten edes muista milloin olen viimeksi baarissa käynyt. Pari viime kertaa kun ovat olleet niin kuivia, ettei ole enää oikein sen jälkeen innostanut. No nyt mentiin sitten kokeilemaan viime vuoden loppupuolella avautunutta The Circus yökerhoa ja tykättiin siitä kovasti! Baari oli tosi siisti, tosi hyvää musiikkia, suhteellisen iso tanssilattia ja aika halpaa juotavaa. 


Haluttiin nimittäin juoda baarissakin kuoharia ja meinattiin jo pettyä kun normaalihintainen pullo maksoi 36€ (too much!!!), mutta onneksi tajuttiin kysyä kanta-asiakaskortista...Luultiin siis, että semmoinen olisi ollut joku vuosimaksullinen, mutta ei..Sen sai ihan vain kun pyysi. Sinänsä mitä ideaa siinä sitten on? No saatiin kuitenkin sitten kuoharipullo puoleen hintaan ja niitä kuluikin illan aika pari kappaletta. Oli niin kivaa! Ja onneksi muru oli meille kuskina, voi olla että junareissu olisi ollut jo vähän liikaa... ;)

Päätettiin myös tyttöjen kanssa, että lähdetään kesällä Tukholman risteilylle kolmistaan! Mitäköhän siitäkin tulee, hehe. Me kun ollaan kaikki niin pelottavan samanlaisia..Mutta nyt vain risteilyä varailemaan! Kiitos vielä ihanat tytöt ihanasta illasta - näitä lisää! <3

Kuvat Polyvore.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)