maanantai 15. maaliskuuta 2010

Oh my...!!!

Enpä olisi uskonut varatessani tyttöjen risteilyä kesäkuulle, että päästään samalla reissulla myös häihin. Kyllä! Eikä mihin tahansa häihin, vaan kuninkaallisiin häihin!

Äitini rupesi lauantai-iltana kyselemään, että mikäs päivä ne häät siellä Ruotsissa olivatkaan ja kyllä, voi kyllä - ne ovat täysin samana päivänä kun mekin ollaan siellä! :) Vähänkö siistiä! Hieman kyllä ihmetyttää, että miksi laivayhtiöt hehkuttavat lähes kaikkien hyttien olevan tuolloin täysiä - me kun saatiin omamme vielä hyvällä alennuksella. Det passar fint! 


En uskalla edes haaveilla kuinka ihana häähulina ja -humu Tukholmassa on tuolloin. Vähänkö hamstrataan kaikkea ihanaa hääkrääsää odottamaan yhden tytön häitä.. ;) Vinkki vaan sulle L! Mä oon niin täpinöissäni ja sen varmaan huomaa. Haha!


Mulla oli jo muutenkin monta syytä odottaa tuota risteilyä parhaimpien tyttöjen kanssa ja nyt kun päästään vielä katsomaan kuninkaallisia häitä, niin voiko olla parempaa! Aika hyvä sattuma. Täytyy ottaa miljoona kuvaa! Lovelovelove - meidän täytyy sitten kilistellä vähän shampanjaa Victorian kunniaksi. ;) 

Kuva, kuva, kuva

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi! :) Tukholma on muutenkin niin tunnelmallinen kaupunki, niin varmasti nuo häät vielä moninkertaistaa sen kaiken :)

  VastaaPoista
 2. Ann,

  Totta! :) Ja kun kaupunki laitetaan varmaan muutenkin hienoksi! :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten kiva sattuma! Itsekin menisin niin mielelläni katsomaan kuninkaallisia häitä :)

  VastaaPoista
 4. Frezza,

  Eikö olekin? :) Varmaan isoimmat häät jotka ikinä tulen näkemään!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)