lauantai 27. maaliskuuta 2010

Minkälainen lahja olikaan?

Aiemmin tässä postauksessa mietin, että mitä ostaisin lahjaksi hyvälle ystävälleni, joka täytti tämän kuun alussa 22 vuotta. Vaihtoehtoina oli mm. lahjakortti, vaatteita, laseja, astioita ylipäätään, jotain kivaa kotiin tai pientä hemmottelua ahkeralle opiskelijalle...No minkälaiseen lahjaan sitten päädyikään?

Huomasin Stockmannin kanta-asiakaslehdessä Lacosten ihania pyyhkeitä ja niitä eksyikin sitten pakettiin pari kappaletta - käsipyyhkeitä nimenomaan. Lacoste kun on sitä pientä arjen luksusta opiskelijankin kotiin ja pyyhkeitä taas tarvitsee lähes aina. Luojan kiitos ostin vielä valkoisina ne pyyhkeet (ehdin jo miettiä vaikka mitä värejä!)...Pyyhkeiden materiaalikin tuntui tosi laadukkaalta, joten toivotaan että ne kestävät neidin käyttöä! :) Anyway, taisivat olla mieleinen lahja ja mikäs sen kivempaa! 


Pyyhkeissä ei ollut tuota vihreää krokoa, vaan lacoste-teksti eivätkä lasit näyttäneet noin tönköiltä. Nämä huonot kuvat, siksi koska unohdin kuvata lahjat juhlissa...

Samaan pakettiin tuli vielä neljä Casa-merkkistä martini-lasia. Itse kyllä nimitän niitä margarita-laseiksi, mutta ei se kai ole niin justiinsa..Vähän ehkä vain harmittaa, etten tajunnut ostaa mitään sopivia drinkkiaineksia lahjaan mukaan. Ja jos olisin muistanut minkälaiset lasit ostin lahjaksi viime vuonna, niin olisin ostanut samaa sarjaa..Mutta ehkä sitten nimpparilahjaksi. Neiti hukkuu kohta laseihin! Mutta lasit ovat kauniita ihan muuten vaan myös sisustuksessa sekä niistä voi tarjoilla myös esim. jälkiruokaa. Kaikkea ei kannatta pölyttää kaapissa..


Kuva, kuva.

4 kommenttia:

 1. Oikein ihanan ja tyylikkään lahjan olet valinnut! Itse ostan juurikin tuon tyylisiä lahjoja...ajattelen aina, että sen pitää olla sellainen minkä itsekin huolisin kotiini.

  VastaaPoista
 2. V,

  Kiitos kovasti kehuista! :) Ja olen samaa mieltä - kivaa ostaa lahjoja joita itsekin huolisi! :)

  VastaaPoista
 3. Lahjan saaja oli varmaan tosi tyytyväinen; nuo pyyhkeet on tosi suloiset ja pieniä käsipyyhkeitä aina tarvii:)

  VastaaPoista
 4. Soile,

  Kyllä hän vaikutti tyytyväiseltä (onneksi!) - itsekin ihastuin kovin niihin pyyhkeisiin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)