torstai 18. maaliskuuta 2010

Marc by Marc Jacobs.

Laukkufriikki surffaili jälleen netistä hieman inspiraatiota ja löysi lähes täydellisiä laukkuja Marc by Marc Jacobs - mallistoista. Merkkihän on siis halvempi versio suunnittelijan ykkösmallistosta, mutta ei kyllä siltikään kovin opiskelijaystävällinen. Ja huomatkaa edellisen lauseen sanapari "lähes täydellisiä", sillä edelleenkin tässä postauksessa esitellyt laukut vievät voiton...
 
Konjakinväriset laukut sattuvat nyt vain tällä hetkellä sulattamaan mun sydämen melkein kokonaan. Vielä kun tuohon ihanaan väriin yhdistää hieman "säkkimäisyyttä" ja rennon ulkonäön, niin mä tykkään lujaa!
 
Heh, tässä nähdään tämä mun värifiksaatio. Löydän lähes identtisiä laukkuja vaikka kuinka paljon - aina vain pari asiaa muuttuu. Tuo ohut olkahihna on ihana, samoin vasemman alareunan pieni "kolikkopussi" sekä laukun tyyli - itse näen laukun kuin se olisi koottu nahkapaloista. 

Lähes täydellinen clutch! Ja hei se on valkoinen! Valkoinen on vaan aika pirun arka väri esimerkiksi baariin..Tuo "käsihihna" on myös tosi kätevä ja seuraavassa iltalaukussani pitää olla ehdottomasti sellainen. Ihana on myös keskellä oleva laatta. :)  
Aivan ihana clutch/lompakko - ainakin näin ulkopuolelta! Jälleen tuo laatta on ihana ja musta väri on kyllä lompakossa todella kätevä. Itselläni on tällä hetkellä lompakkona "valkoinen" Björn Borg, mutta harmiksi se kuluu päivä päivältä...Seuraava lompakko voisikin olla jotakuinkin tällainen. Mitään kolikkotaskua ei välttämättä tarvitse olla, sillä käytän oikeastaan vain muovirahaa. Näin sivuhuomautuksena - jaksan aina välillä ihmetellä kuinka minulla on kolme eri maksukorttia ja rahaa tilillä 2€..Lompakon perusteella saatan siis vaikuttaa todella kroisokselta, mutta karu totuus on jotain ihan muuta.

 

Jos kerran aion panostaa uusiin meikkeihin, niin eikö olisi hyvä sauma samalla panostaa myös hieman laadukkaampaan ja esteettisempään toiletti-/meikkilaukkuun. Tämä on aivan ihana! Mustavalkoisuus kolahtaa aina, samoin tuo Marc B kuosi. Jos sitten vaikka kirjoittaisi sille joulupukille.. ;) 

PS. Kyllä olen oikeasti hereillä tähän aikaan - juuri töihin lähdössä. ;) Ei tämä ihan tervettä ole... 

Kuvat lainattu täältä.

2 kommenttia:

  1. Valkoinen clutch on tosiaan ihanan ja meikkipussi kans. Apuaaa miten aikaisin olet ollu hereillä :/

    VastaaPoista
  2. V,

    Hihi joku muukin ihastui samoihin! ;) Joo nämä työaamut ovat aika karuja.. :/

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)