tiistai 30. maaliskuuta 2010

Loskaa vastaan.

Nyt alkaa kevät vihdoin koittaa, mutta haittapuolena tulee se ihanaakin ihanampi loska. Hyi! Ja ulos kun on pakko mennä - viedä koiraa ulos, mennä töihin ja kouluun..Töihin mennessä on yleensä kyllä vielä hieman pakkasta, onneksi! Etsinnässä olisikin sellaiset lähes jokaiseen käyttöön sopivat kumisaappaat, joiden kanssa ei tarvitsi kävellä naama punaisena. 
Elloksen sivuilta löytyikin tällaiset Tretornin Säker sommar -kumisaappaat! Saappaat ovat mielestäni yksinkertaisuudessaan tosi ihanat - valkoiset mustilla yksityiskohdilla ja lisänä vielä pehmeä fleecevuori, joten villasukkiakaan ei välttämättä tarvitsisi. Näillä kehtaisi kyllä mennä niin kouluun kuin töihinkin - vai mitä mieltä olette? Vähän kyllä houkuttaisi, kun Elloksella oli muutenkin nyt -15€ kun tilaa 45€:lla kampanja. En kyllä muuten normaalisti maksaisi lähes viittäkymmentä euroa kumisaappaista, mutta nämä kaunokaiset taitaisivat olla kyllä hintansa väärtit. 

Kuvat Ellos.

7 kommenttia:

 1. Kannatan. Itsellä on kysyeiset yksilöt ja ovat pysyneet valkoisina. Edelliset valkoiset kumisaappaani tummuivat heti ensimmäisten käyttökertojen jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Lumi,

  Kiitos kommentistasi! :) Mä en kyllä tullu edes ajatelleeksi etteivät ne voisi pysyä valkoisina. :D hyvä minä!

  VastaaPoista
 3. En minäkään ensimmäisten kohdalla... mutta nyt ne on melkein keltaiset ja täynnä kaikenlaisia viiruja..

  VastaaPoista
 4. Sirpa,

  Eivätkö olekin? :)

  Lumi,

  Valkoiset kumisaappaat keltaisina kuulostavat pahalle. Höh. ;/

  VastaaPoista
 5. On kyllä oikein söpöt saappaat :) Itse unelmoin Huntereista mutta en vielä ole osannut päättää väriä :D

  VastaaPoista
 6. V,

  Ne olisi kyllä kanssa aika buenot! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)