torstai 11. maaliskuuta 2010

Kotiin tulossa!

Viime viikollahan sai kaikkiin Nelly.comin tilauksiin ilmaisen rahdin ja torstaina satuin sitten olemaan yksin kotona. Vaarallista! Ajattelin vain vähän kurkata tarjontaa, mutta kuinkas kävikään...Niinpä. Löysin kaikkia kivoja ja halpoja juttuja ja lähtipä jotain sitten matkalle kotiinkin! Kivaa vaihtelua tuohon H&M:n painotteiseen vaatekaappiin. Tilasin ihan perusjuttuja, mutta ne ovatkin enemmän kuin tarpeen, nyt kun olen töissä. Tarvitsen nimittäin molemmissa työpaikoissa perusvaatteita työvaatteiden alle. Toisaalta on ihan kivaa, että kummassakin paikassa on työvaatteet eli aamuisin ei todellakaan tarvitse stressata mitä laittaa päälle. Välillä kyllä sekin voisi olla kivaa vaihtelua! Toisessa työpaikassahan mulla on musta työliivi, jossa selässä on firman logo ja toisessa on valkoinen laboratoriotakki (tuntee itsensä tärkeäks!) ja leikkauspäähine. Näin välihuomautuksena, että on niin mukavaa kun hiukset hautoutuu siellä myssyssä 8h ja sitten ne valuu rasvaa..

Mutta jotten ihan eksy aiheesta, niin se tilaus! Näitä siis odotan kotiin saapuviksi...

No se vyö vihdoinkin! Saa nähdä kuinka kauan tämä versio kestää, mä kun taidan olla jotenkin hieman kovakourainen. Niin ja tilasin siis mustan vyön, mutta en löytänyt enää sitä kuvaa...Ja raitaa - rakkautta! Ihana tummansininen/mustaraidallinen t-paita.

Roosaa - yksi mun tän hetken suosikkiväreistä! Äklö pinkkikausi on niin taakse jäänyttä elämää, mutta tästä väristä tykkään! Tuo neuletakki on muuten saman merkkinen kuin talvitakkini ja jos laatu on puoliksikaan yhtä hyvää, niin neuletakki on ihan nappiostos! Tykkään kovasti myös tuon t-paidan vinoraidoista sekä harmaan ja roosan yhdistelmästä. Muutenkin tuo koko look istuu mun silmään tosi hyvin! Pitäisi hommata musta legginssit ja toivoa, että saan synttärilahjaksi sen nahkakorun. :) 

Kuvat Nelly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)