maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kosmetiikka uutuuksia.

Vaikka en ole vieläkään saanut aikaiseksi tilattua niitä mineraalimeikkejä ja muita ihanuuksia, niin jotain uutta kosmetiikkaa on ilmestynyt meikkipussiin. 

Äitini kävi Tallinnassa ja kinusin häneltä tuliaisiksi Kanebon Sensai liquid eyelinerin. Äitini osti saman kynän itselleen hieman aikasemmin ja ihastuin sen tasaiseen ja siistiin jälkeen. Tämä eyelineri on kuin sekoitus tavallisesti kajaalista ja nestemäisestä. Jälki nimittäin näyttää hieman kuin se olisi tehty nesteellä, mutta levitys tapahtuu kuin kynällä. Tykkään tästä tosi kovasti ja nyt ahkerasti treenailenkin siistejä viivoja! Tavallisessa kajaalikynässä kun on ongelma jatkuva teroittaminen ja nestemäinen ei taas tee muuta kuin sotkee. Suosittelen lämpimästä siis tätä välimuotoaItse tuli sen sijaan ostettua Lumenen Artic Aqua sävyttävää päivävoidetta, josta olen lukenut mm. Charin blogissa. Kuulin, että tuote antaa kauniin ja luonnollisen päivetyksen talven kalventamille ja väsyttämille kasvoille, joten olihan sitä itsekin kokeiltava! Täytyy myöntää, että aluksi pelkäsin voiteen olevan kuin itseruskettava - näyttävän liian tekaistulta ja lopputuloksen olevan laikukas. Toisin kuitenkin kävi, sillä vaikka voide on tuubissa suhteellisen tummaa, ei se kuitenkaan erotu iholta liikaa. Ja voide on myös todella helpottaa levittää, eikä todellakaan tarvitse pelätä niitä raitoja! Plussana myös ehdottomasti mieto ja raikas tuoksu. Tätä tekisi mieli hamstrata pari tuubia kaappiin tulevien talvien varalle. Ihanaa kun saa kauniin ja terveen päivetyksen talven harmaudenkin keskelle! :)

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti paras nestemäinen Eyeliner, jota olen itse käyttänyt on juurikin tuo Sensain Liquid Eyeliner (ja Kanebon vanha versio myös, koska se on käytännössä samanlainen). Tosin mä en ihan ymmärtänyt tuota sun kuvausta siitä, että se on kuin kynän ja nestemäisen sekoitus... Mun mielestä se on kyllä ihan selkeästi nestemäinen rajaus ja nestettä se kyllä sieltä purtilosta tuleva aine on o.O Ehkä mä en vain ymmärtänyt mitä sä tarkoitit :)

    VastaaPoista
  2. Terhen,

    Joo se saattoi olla hieman oudosti selostettu. :D Tarkoitin siis lähinnä sitä, että mun mielestä se ei ole niin litkua ja sotkevaa kuin normaali eyelineri. Jälkikin on paljon helpompi saada tasaiseksi. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)