keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Ikuinen kiista.

Nimittäin ruokapöytä! On meilläkin kiistan aiheet. Nykyinen ruokapöytämme kun on mikä on. Jalkoja pitää aina ajoittain hieman suoristella, ettei koko pöytä notkahda. Pöytä ja tuolit ovat myös puunväriset (puistatus!) sekä istuinosat ovat väritykseltään keltaoranssit..Hmm. Ainoa hyvä puoli on se, että pöytä on kuuden hengen. Tosin mihin me tarvitsemme kuuden hengen pöytää, kun korkeintaan jouluna pöydän ääressä istuu kuusi henkeä. Niinpä ajattelimmekin, että seuraava pöytä on neljälle hengelle. Tykkään kyllä kokkailla ja kutsua sukulaisia tai ystäviä syömään, mutta mitään perheen äitiä musta ei kyllä saa tekemälläkään. Itse asiassa mulle riittäisi ruokapöydäksi ihan hyvin vain baaritiski.. :) 


Pöydän koosta olemme siis poikaystävän kanssa samaa mieltä, mutta kaikesta muusta sitten eri mieltä. Tai lähinnä ongelma on siinä, ettei poikaystävä kelpuuta mitään ehdottamaani pöytää, mutta hän ei myöskään osaa kertoa minkälaisen ruokailuryhmän haluaisi. Ööh? Yritä siinä sitten ehdotella erilaisia vaihtoehtoja. 

Kuvitelkaa molemmat valkoisina. Tuota Ikean pöytää ei kyllä saa valkoisena, mutta sen voisi ostaa puunvärisenä ja maalata valkoiseksi. Esim. kuultava valkoinen voisi olla kiva. Tai miksei tuo tummakin tietysti..Jotenkin tykkään myös tuosta tuolista! 

Itse haluaisin tällä hetkellä ehkä valkoisen pöydän ja valkoiset tuolit, joissa ei olisi istuinpehmustetta. Tuoleille voisi nimittäin ostaa irtopehmusteet ja näin saada hieman väriä istuinosaan. Istuinpehmusteettomat tuolit ovat myös helpompi pitää puhtaana - varsinkin kodissa, jossa on myös eläimiä. Niin kauan kun meillä on tuo kissa, niin ei tule kuuloonkaan ostaa mitään uutta (kissa on siis näillä näkymin häipymässä!!!) 

PS. Musta tulee syyskuussa inttileski! Jee, olen aina halunnut olla inttileski ja hakea murun juna-asemalta kotiin. Poikaystävä sai nimittäin eilen kutsun kertausharjoituksiin ja sinnehän on pakko mennä, hih. Pääsee telttailemaan! :) 

Onko muuten paha tuo hieman erilainen banneri? Ajattelin, että vaihtelu virkistää.

Kuvat Isku ja Ikea.  

2 kommenttia:

  1. Hei,

    Muistanko väärin kun kyselit Tiger of Swedenin laukuista että onko niitä vielä missään. Näin tällä viikolla päästockkalla niitä vielä jonkun 5kpl! :)

    VastaaPoista
  2. V,

    Et muista lainkaan väärin - nimittäin kuolaan ja haikailen sitä vieläkin! :P Joten kiitos tiedosta! Tällä hetkellä näyttää pahalta, etten ehdi käymään Stokkalla ennen kuun vaihdetta. Hieman ottaa päähän. :(

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)