tiistai 9. maaliskuuta 2010

Ikea haaveita.

Otsikkoon voisi lisätä vielä, että part 324242. Haha. Ei vaan voi mitään, että Ikeasta löytyy kaikkea kivaa ja yleensä vielä sellaiseen hintaan, että köyhän opiskelijan kannattaa jopa edes haaveilla. Ja täytyy kyllä nostaa Ikealle hattua laadusta (omien kokemuksien perusteella), sillä vielä ei ole yksikään kirjahylly tai muu kaluste levinnyt. Nojatuolikin on jo monta vuotta vanha, mutta sekin on säilyttänyt muotonsa paremmin kuin hyvin. 

Tällä kertaa haaveilun kohteena on kuitenkin kylpyhuone. Kylpyhuone onkin esitelty paremmin jo täällä. Tuo meidän peilikaappi on mielestäni niin överi hieno, että se kaipaisi alleen hieman paremman altaan sekä allaskaapin. Asunnon entinen omistaja kun ei ollut mikään siivoushirmu ja se näkyykin hienosti juuri vaikka tuossa altaassa. Siinä on sellaista pinttynyttä likaa, joka ei lähde edes kirveellä. Koitettu on! (mm. sohvanpesuaineella, haha!) Kiva sitten kun muu kylpyhuone hohtaa puhtautta ja allas näyttää siltä kuin se olisi vaihtanut paikkaa vessanpöntön kanssa. :( Joten yksi puhdas ja siisti allas, kiitos! Myös allaskaappi on jo nähnyt parhaat päivänsä..Ovea on (kai?) joskus yritetty maalata ja parannella vaihtamalla siihen mm. kahva, mutta lopputulos ei kyllä ole kymppi, eikä kyllä vitonenkaan. Ja ovi roikkuu hienosti! 

Ikean nettisivuilta bongailin sitten erittäin varteenotettavia vaihtoehtoja, vieläpä ihan ok hintaan.

Kaapin tulisi olla ehdottomasti pääväriltään valkoinen, sillä muukin kylpyhuone on väriltään valkoinen. Tehosteena tuo alumiini ei kuitenkaan olisi ihan hirveän paha. Tuon yksiovisen kuuluisi muuten olla myös jalallinen, en vain löytänyt sellaista kuvaa. Olen joskus jo mitannut mikä kokoinen allaskaapin tarviisi olla, mutta enhän minä sitä enää muista! Voi kuitenkin olla, että tuo yksiovinen olisi mitoiltaan parempi - ei olisi mm. niin ahtaan oloista. Ja kun meillä kummallakaan ei ole niin hirveästi mitään puteloita ja pulloja, niin sitä säilytystilaakaan ei tarvitse olla kovin paljoa. 
Ihastuin näissä kaapeissa niiden pelkistettyyn ja varsin simppeliin ulkoasuun. Koska allas on saman kokoinen kaapin kanssa, niin combo näyttää varsin sulavalta ja pieneltä. Ei yhtään hullumpi vaihtoehto! Itse taidan tykätä hieman enemmän tuosta, jossa on myös nuo kulmahyllyt - kiva pieni lisä! Ja niissä voisi ehkä säilyttää esim. shampoopulloja. 


Kuvat lainattu Ikealta.

2 kommenttia:

  1. "Joten sitä kesätytötä odotellessa..Alkaa jo usko loppumaan..."
    Eikö sulla ollut jo kesätyöpaikka valmiina, vai olenko ymmärtänyt väärin..? Kun kirjoitit asiasta pari postausta sitten.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi,

    Oikeassa olet! :) Hehe. Tein tämän postauksen itse asiassa silloin torstaina ennen kuin sain työn - siitä virhe..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)