maanantai 8. maaliskuuta 2010

I want your bag.

E:n synttäreillä ihastuin toisen ihanaisen laukkuun suuresti. Ei sillä, ei siinä toisessakaan mitään vikaa ollut! Jo kesällä kyselin tuolta ystävältäni, että mistä hän löytää niin nättejä ja erilaisia laukkuja ja vastaukseksi sain ruotsalaisen nettikaupan nimeltään Modekungen. Sinänsä hassua, että aina kun itse selailen kyseisiä sivuja, niin en löydä mitään mielenkiintoista. Kuinkakohan kaverini siinä sitten onnistuu..


Anyway, hänellä oli mukanaan tällainen laukku ja kaikessa yksinkertaisuudessaan (?) tuo laukku miellytti minua suuresti. Aika erilainen verrattuna mun yleiseen makuun, mutta ainakin tuo väri on ihan hurmaava! Jotenkin tuli muutenkin näistä kuvista kovin kesäinen fiilis!
Tuskin tuota laukkua olen nyt kuitenkaan tilaamassa, mutta lähinnä pohdinkin että olisiko tyhmää tilata samanlainen laukku kuin ystävällä on? Omassa tilanteessani en kuitenkaan näe ystävääni kuin maksimissaan parin kuukauden välein ja tuskin silloinkaan kävisi niin, että molemmilla olisi mukanaan tuo sama laukku. Jokuhan voisi pitää saman laukun ostamista matkimisena, mutta itse en kuitenkaan näe asiaa niin..Jokaisella on kuitenkin oma tyylinsä ja tapansa yhdistellä niin vaatteita kuin asusteitakin ja toisaalta eipä ainakaan Suomessa ole niin montaa laukkukauppaa, että jokaiselle löytyisi juuri se oma uniikkilaukku. 

Kuvat

3 kommenttia:

 1. Olen kyllä sitä mieltä, että kavereiden ostoksia ei matkita, vaikka vain harvoin näkisitte. Kivasta laukusta vie hohdon se, jos kaveri hankkii heti samanlaisen.

  Vaikuttaa muutenkin siltä, että laukku sopii loistavasti kaverisi tyyliin ja siksi ihastuit siihen. Sinun unelmalaukkusi odottaa jossain muualla. ;)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä voi hankkia samanlaisen, jos kerran ette näe edes kovin usein. Voithan sä aina taktikoida ja laittaa jonkun toisen laukun silloin kun näette :) Eri asia jossain lukiossa tai muussa kun hengaili saman kaveriporukan kanssa päivittäin, niin samanlaiset laukut tai vaatteet ois ollu vähän eri juttu... Eli rohkeasti vain laukkua hankkimaan :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,

  Totta tuo, että laukku ei pakosti sopisi juuri omaan tyyliini. :)

  Hanna,

  Niin, noin mäkin sen ajattelin! :) Tosin nyt se Tigerin laukku on mennyt niiiin edelle, heh...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)