sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Fiilistelyä!

Kesän lomamatkaan on vielä niin monta päivää, etten uskalla edes laskea. Liikaa, ihan liikaa! Sitä ennen pitäisi herätä monta kertaa töihin ja tehdä monta tenttiä. Paras tapa jaksaa ahertaa tylsän arjen keskellä, on silloin tällöin vähän fiilistellä edellisiä reissuja! Saatan katsella parikin tuntia vanhoja valokuvia ja muistella mitä kaikkea kivaa tuli reissulla koettua. Yllättävän paljon sitä vielä muistaa, vaikka useimmista reissuista on jo monta vuotta! 


Tällä kertaa sain inspiraation fiilistelyyn, kun siivosin ja kuuntelin samalla Voicen latauslistaa. Listalla olikin mm. Edward Mayan ihanan kesäinen Stereo love -biisi.


Olen kyllä kuullut biisin ennenkin, mutta en tajunnut että siinä on niin ihanan kesäinen musavideo! Tunnelma oli kuin suoraan Kreikasta - sininen taivas ja valkoisia taloja! Tahtoo nyt heti sinne! Hihi. Rakastan muutenkin kreikkalaista ruokaa ihan älyttömästi ja ajattelinkin joku viikonloppu ihan ajan kanssa kokata jotain herkkua! Lemppareitani ovat mm. kreikkalainen salaatti, tsatsiki, saganaki-juusto, baklava, taramosalata, kanasouvlaki...the list goes on - naminami! Kuola valuu! Ikinä en ole saanut Kreikassa pahaa ruokaa! Toisin kuin Espanjassa...Niin ja ouzo eli anisviina - siitä joko tykkää tai ei. Ja täällä se maistuu paremmin kuin hyvin, hieman vain pullovettä sekaan ja hyvä drinkki on valmis! :) 


 Niin ja tietysti lomalla pitää olla myös lomaromanssi... ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)