sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

En voinut vastustaa...

Nimittäin H&M:n nettikauppaa, hihi! Tilauspäätökseen vaikutti tällä kertaa -25% kalleimmasta tuotteesta -kuponki. Totta kai sellainen pitää aina hyödyntää! Ensin minun piti tilata vain kotijuttuja, mutta eksyi sinne ostoskoriin vähän muutakin. Toivottavasti kaikki olisivat vaan yhtä ihania kuin kuvissa! Niin ihania kevätvaatteita nimittäin.. :)

Tämän ensimmäisen kollaasin vaatteiden on sitten parempia olla luonnossakin täydellisiä! Nimittäin tuo röyhelömekko on ihan täydellinen - päätin heti laittaa sen päälleni synttärijuhlissani. Rakastan tuota väriä, nam! Keskimmäinen toppi olisi puolestaan täydellinen kesäkuiselle tyttöjen risteilylle. Tuon kanssa ehdottomasti mustat housut tai legginssit, niin asu on juuri passeli. Tämän topin löysin sale-puolelta, joten se ei ollut edes hinnalla pilattu. Kerrankin löytyi jopa oikea koko! Viimeisenä on ihan vain perustoppi, joka on myös ihanan värinen eikä näitä ole koskaan liikaa, varsinkaan kesällä. 
Lisää raitarakkautta! Ihanaa! Nämä ovat juuri sopivia paitoja niin töihin kuin kouluunkin ja parasta on, ettei näiden kanssa tarvitse mitään erillista neuletakkia. Vain farkut jalkaan ja menoksi! 

Kuten huomata saattaa, niin olen tällä ihan rakastunut puuteri-väriin. Ihanaa kun saa vaatekaapista pois kaikki kammottavat värihirvitykset pois ja kauniita värejä (ja vaatteita) tilalle. Kun saa näin ihania vaatteita kaappiinsa, niin ei tee edes pahaa luopua niistä vanhoista lumpuista. Ja jotka siis todellakin ovat vanhoja - käytän nimittäin vieläkin t-paitoja, joita käytin myös 16-vuotiaana..Voi olla, että on tyyli vähän siitä muuttunut. Ainakin toivoa sopii! :) Niin ja valkoiset tennarit ovat nyt ihan must have kesäkengät! 

Viimeisinä ne tyynyliinat, joiden takia koko tilauksenkin tein. Haha. Eli uudet päällyset talvisiin ja tunkkaisen värisiin sohvatyynyihin. Valkoinen on niin ihanan raikasta, vaikka äitini väittääkin että se on aneeminen väri. Hehe. Nuo oikenpuoleiset tyynyliinat ovat kaksivärisiä eli toinen puoli on beige ja toinen valkoinen, kätevää! Ja kun minulla on jo sisätyynyt valmiina, niin ei tämäkään hankinta vaatinut suurtakaan rahallista panostusta. :)

Kuvat. 

4 kommenttia:

 1. ihastuin nyt kyllä noihin raitapaitoihin, pitäisiköhän itsekkin sortua ja klikkautua tuone H&M:n sivuille :)

  VastaaPoista
 2. NDA,

  Kannattaa! Vaikka se voikin olla vaarallista, sillä sieltä löytyy kaikkea muutakin kivaa! :)

  VastaaPoista
 3. Mä ostin nuo tennarit viime keväänä, ja nyt ostin sellaset siniset! Ne on just hyvät kesällä balleriinojen ja korkkareiden lisäksi! ;)

  VastaaPoista
 4. Maria,

  Totta! :) samanlaiset eri värissä ei olisikaan huonompi idea.. :P

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)