perjantai 26. maaliskuuta 2010

Easter!

Pääsiäinen lähestyy vauhdilla ja se onkin jo itse asiassa jo ensi viikolla. Sotkee pahasti mun työkuvioita! Meidän olisi tarkoitus lähteä poikaystävän mökille (jos siitä nyt tulee mitään...) keskelle korpea ja täytyy myöntää, että voisin olla reissusta enemmänkin innoissani. Kylmä mökki ja ulkovessa eivät ihan hirveästi houkuttele, mutta parisuhteessa on tehtävä kompromisseja...Mullahan on tosiaan silloin pääsiäispäivänä synttärit ja olen yrittänyt nyt kovasti painottaa poikaystävälle, että haluan tehdä silloin jotain kivaa vaikka oltaisiinkin mökillä. Edes sitten käydä kebabilla, jos ei muuta. Välillä on tästä elämästä se glamour niiin kaukana, ettei mitään rajaa...No eipä sillä, aika turha juttu koko synttärit. 

Jos me nyt sitten mökille suuntaamme, niin mukaan ei pakata mitään muuta kuin lämmintä, vaikka olisi jo kuinka kevät tulossa...Mä kun olen ihminen, joka on aina jäässä vaikka yllä olisi mitä. Voi vitsit, jos voisinkin näyttää samalta mökillä kuin Cameron the Holiday elokuvassa...Mutta yleensä mökille tulee otettua pelkkiä rääsyjä mukaan, kun reissun jälkeen kaikki vaatteet haisevat kuitenkin ummehtuneilta ja savulta, hyi...


Maanantaina sitten juhlitaankin tyttöjen kanssa niitä mun synttäreitä, niin ehkä mä sitten saan hieman sitä luksusta - kuoharia ainakin! ;) 

Miten sinä selviydyt keskellä talvea kesämökillä? 

Kuva.  

2 kommenttia:

  1. Oikein paljon Onnea synttärisankarille ja mukavaa mökkeilyä; onhan se kivaa vaihtelua arkirutiineihin ja kyllä vain tuolla Cameronin mökkilookilla voisi mökilläkin viihtyä paremmin:) Talvimökkeily on kyllä kieltämättä ankeampaa kuin kesällä. Tosin jos on ihana kevätauringonpaiste päivällä ja illalla takkatulen loiste, niin niillä se talvimökkeilykin saa mukavaa glamouria seurakseen:)

    VastaaPoista
  2. Soile,

    Voi kiitos! :) Ihanasti onnistuit tuomaan niitä hyviä puolia esiin! :) Täytyy joo toivoa että aurinko paistaisi ja voisi olla paljon ulkona. Aina mukavampaa niin kuin kököttää vain sisällä!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)