tiistai 2. helmikuuta 2010

Stripes.

Ihanat raidat vaatteissa tuovat mieleen kevään ja kesän! Raidat sopivatkin täydellisesti esimerkiksi kesäiseen sailor-tyyliin. Itse olen meinaan yhä enemmän ja enemmän ihastumassa tuohon huolettomaan tyyliin, johon voi kuulua niin tiukkoja kuin löysiäkin alaosia, raidallinen yläosa, vaaleat kengät tai oikeastaan ihan mitä vain yhdistelmiä. Itseäni miellyttää kovasti sinivalkoraidallinen, hieman löysähkö paita + vaaleat pillifarkut + valkoiset kengät + rento laukku - yhdistelmä. Jos voisin pitää aurinkolaseja (siis muita kuin omilla vahvuuksillani varustettuja) lisäisin asukokonaisuuteen vielä ehdottomasti jotkut tyylikkäät mustat aurinkolasit...

Yllä olevat kuvat löytyivät Asoksen nettisivuilta eli raidallisia vaatteita löytyy! Itse tykkään kovasti kahdesta ylimmäisestä paidasta, oikeanpuoleisessa on varsinkin tosi kivat hihat. Myöskin raidallinen paita ja leveä vyö yhdistelmä näyttää ihan hyvälle. Ja se vielä mainittakoon, että tykkään nimenomaan sinivalko-/mustavalkoraidallisista paidoista, ei siis mitään keltaoranssipinkki-hirvityksiä!
Nämä paidat taas löytyivät H&M:n nettisivuilta. Ihanan rentoja ja niin kesäisiä ettei mitään rajaa! Kaksi reunimmaista miellyttää omaa silmääni eniten, mutta kyllä tuo keskimmäinenkin voisi olla ihan jees, varsinkin joidenkin leggiensien kanssa. Ehkä valkoiset tennarit vielä seurana, niin voi että.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)