torstai 4. helmikuuta 2010

Saiskin!

Tänään on neljäs päivä alkamassa herkkulakkoani ja voin sanoa, että aika vaihtelevasti on mennyt. Onneksi tiesin jo etukäteen, että varsinkaan alku ei tule todellakaan olemaan helppoa. Elimistö kun on tottunut lähes joka päivä saamaan jotain epäterveellistä, niin onhan se aika shokki kun sitä ei yhtäkkiä tulekaan. Niin ja..täytyy todeta, että on oikeastaan aika pelottavaa kuinka elämää koordinoivaksi jokin asia voi tulla. Välillä en pysty ajattelemaan muuta kuin karkkia tai suklaata. 
Yhtään ei tee mieli...Saiskin!


Kaksi ensimmäistä päivää olivat suhteellisen helppoja, mutta varsinkin eilinen oli paha. Heti kun mieli on hieman enemmän kuin maassa ja kun kaikki ottaa päähän, niin olisi niin helppo lohduttautua suklaalla. Ja toinen heikko lenkkini on hetket, jolloin on hieman tylsää. Silloin tulee liian helposti se, että mitäköhän sitä nyt söisi..Uskon kuitenkin, että ensi viikko on jo helpompi. Ja aina kun herkkulakko potkii päähän, niin muistutan itseäni, että tästä ei ole mitään muuta kuin hyötyä

Pahinta makean nälkääni olen tyydyttänyt parilla kaurakeksillä (37% kauraa), parilla banaanilla tai sitten purkillisella ananasta (ei sisällä lisättyä sokeria). Tuo ananas alkaa olla heikko kohta, sitä voisi vedellä melkein rajattomasti, se on niin ihanan makeaa! 

Yrittääkö kukaan muu taistella makeanhimoa tai sitten jotakin muuta himoa vastaan? Kivaa toisaalta haastaa itseänsä! :)

Kuvat lainattu: Fazer Leipomot.

4 kommenttia:

 1. Pidin itse vuosi sitten tuollaisen kuukauden herkkulakon ja kieltämättä aluksi oli vaikeaa eikä kaveritkaan uskoneet että pystyisin siihen :D Kuukauden jälkeen suklaa maistui tosi pahalta :/ Nyt se taas maistuu ;)

  VastaaPoista
 2. V,

  Joo se on kyllä kumma, että kun ylittää tietyn pisteen niin kaikki makea ällöttää. Sitä siis odotellessa. :D

  VastaaPoista
 3. Osaksi sun innoittamana mä ryhdyin uudestaan GI-dieetille ja se sisältää siis myös sokereiden poistamisen ruokavaliosta :) Viikon verran nyt mennyt GI:llä ja hyvältä tuntuu :)

  VastaaPoista
 4. Terhen,

  Ai, kiva juttu! :) Mä en olekaan kuullut tuommoisesta dieetistä ennen..Tsemppiä sinne! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)