tiistai 23. helmikuuta 2010

Onnela.

Soilen blogissa voi äänestää mielestään parasta Kannustaloa ja kävinpä minäkin ääneni antamassa. Tällä kertaa ääneni meni ehdokkaalle nro 7 eli Onnela nimiselle talolle. Ihana jo tuo nimikin! :) Yleisesti en niin välitä puutaloista, mutta tämä teki kyllä minuun vaikutuksen! 


Neliöitä tästä kyseisestä talosta löytyy yhteensä 136 (siis huoneistoalaa), joka on aika sopiva määrä. Talossa on myös hyvää se, että alakerrasta löytyy yhteiset tilat ja yläkerrasta makuutilat - combo, josta olen joskus ennenkin sanonut pitäväni. Kuitenkin silti joku tuossa alakerran pohjapiirroksessa ärsyttää minua, mutta en vain saa päähäni että mikä. Plussaa on ehdottomasti kuitenkin se, että kodinhoitohuone on heti eteisen vieressä. Eihän siinä olisi mitään ideaa, että se olisi toisella puolella taloa! 

Tykkään kovasti myös talon julkisivusta. Ulkoapäin talo saattaa näyttää jopa hieman pienemmältä kuin mitä todellisuudessa onkaan! Ulkoasu tuo myös hieman maalaisromanttisia viboja - en tiedä ovatko ne nuo ikkunat vai mitkä.. ;) Tuo pieni etuterassi on myös tosi kiva, samoin tykkään siitä että ikkunoita löytyy runsaasti ja eri puolilta - valoa elämään! :) Myös vinokatto on kiva. Jos siis tykkäisin muuten enemmän puutaloista, niin tämä Onnela voisikin olla ihan potentiaalinen vaihtoehto! 

Kuvat.

6 kommenttia:

 1. Muuten kiva pohja, mutta itseäni häiritsee että eteisen kautta mennää myös saunaan. Toki loogista että khh on eteisen lähellä ja khh:sta mennään pesuhuoneeseen ja saunaan, mutta mielestäni rentoutumaan ei ole kiva mennä eteisen kautta.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,

  Totta! Tuota en kyllä edes huomannut itse! :D Onhan se juu vähän hassua ehkä mennä saunaan eteisen kautta.. :D

  VastaaPoista
 3. Jälleen piipahtamassa täällä. Talo aiheuttaa kyllä nyt melkoista kuolaamista. Tuo on tosiaan aivan upea. Itse rakastan valkoisia puutaloja! Nähdään taas! Täällä on kiva pyrähtää aika ajoin =)

  VastaaPoista
 4. Linnea,

  Kiitos ihanasta kommentistasi! :) Talo on kyllä joo erityisen kaunis ja varsinkin tuo valkoinen väri miellyttää myös minua. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva talo ja Kreikkafiilistelypostaus oli ihana :) siellä on varmasti mahtavaa kesällä

  VastaaPoista
 6. SL,

  Hihii, joo Kreikka on ihana maa eikä se ole koskaan pettänyt vaikka siellä on tullut käytyä jo enemmän kuin monta kertaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)