keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Melkein täydellinen.

Kuinkakohan moni sattui katsomaan torstaina 4.päivä MTV3:lta tulevan Pientä Pintaremonttia-ohjelman? Itse en kyseistä ohjelmaa katso yleensä ollenkaan, mutta tulloin oli tylsää ja makasin vain sohvalla. :P

No kuitenkin, ihastuin tuohon(kin) asuntoon aika täydellisesti. Jos nimittäin olisin sinkku, niin en todellakaan asuisi täällä landella, vaan juurikin kaupungin sydämessä (Eirassa) pienessä sinkkuyksiössä. Jaksossa näytetty yksiö ei kyllä ollut edes mikään pieni yksiö, vaan 38 neliötä. Jakson suurin järkytys oli kuitenkin asunnon hinta - siis kuka oikeasti maksaa yksiöstä 317 000€?! Olkoonkin asunto 100-vuotiaassa talossa arvoalueella. Mä voisin maksaa ehkä sen 37 000€. :) Itse nimittäin ajattelin, että jos kun sen talon (150 neliötä) rakennan, niin se maksais sitten jotain 317 000€, mutta että yksiö. Huh.. 

Uudistetussa asunnossa itseäni eniten miellytti juurikin se keittiö - kas kummaa! Tää mun fiksaatio keittiöitä kohtaan alkaa olla kohta pelottavaa, hih! Mutta tuo keittiö on nyt vaan täydellinen - sieltä löytyy juurikin se ihana saarreke (must have!),  valkoiset ovet ja tumma työpöytä combo, tyylikkäät kodinkoneet ja sitten vielä nuo ihanat seinähyllyt. Vaikka säilytystilaa ei näytäkään olevan liikaa, niin silti mä tykkään tuosta. (PS. Meillä on samanlainen porvari kahvinkeitin). 
Uudistetussa olo-/ruokailuhuoneessa ihastuin tuohon sisustustakkaan ja voinkin todeta, että tuollainen olisi jo myös meillä, jos sille vaan löytyisi paikka. On tullut meinaan pari kertaa rautakaupassa kuolattua tuommoista. Vaikka takassa ei palaisikaan oikea tuli, niin mun mielestä takka on silti kodin sydän. Tuo niin ihanaa tunnelmaa! Ja ainakin mitä mä olen tutkinut hintoja, niin eivät nuo ole edes mitään ökykalliita..Kuvassa takan yläpuolella oleva peili on myös aivan ihana sekä nuo pattereiden peittämisjutut. Niin ja mikään ei voita syvennettyjä ikkunalautoja! 
Eteiseen tuli uudistuksen myötä tuollainen liukuovi lasista, joka peittää taakseen vaatekomeron. Mun mielestä tosi hyvä keksintö, sillä muutenkin jo pieni eteinen kaipaa valoa ja avaruuden tuntua, jota tuo ovi sinne juurikin tuo. Miksi pitäisi olla joku tylsä puinen ovi aina? 
Mitäs te tykkäsitte? 


Kuvat täältä.

6 kommenttia:

 1. Tykkäsin kans tosi paljon; aivan ihana asunto:) Muutenkin Pientä Pintaremonttia on mukava ohjelma katsella ja tuo Eiran Helmi oli kyllä yksi parhaista jaksoista!

  VastaaPoista
 2. Soile,

  Onneksi siis satuin makoilemaan juuri tuolloin sohvalla - osui todellakin varsinainen helmi kohdalle! :)

  VastaaPoista
 3. Mä katselen kans Pienen Pintaremontin - aina kun muistan. Toi asunto on upee! Voisin vaikka heti muuttaa tollaseen :) Ja Iisa, joka muutoksen teki, on ehdottomasti suosikkini suunnittelijoista. Osaa hommansa! :)

  VastaaPoista
 4. Hanna,

  Kai munkin täytyy alkaa sitä sitten seuraamaan, hih. :) Ja Iisa tosiaan vaikutti todella pätevältä ja hyvällä tapaa maanläheiseltä. :)

  VastaaPoista
 5. Tuo asunto oli ihana, mutta hinta kyllä kieltämättä melkoisen suolainen. Rakastan myös tuollaiista tumma puu ja valkoinen -compoa keittiössä ja muuallakin sisustuksessa. :)

  VastaaPoista
 6. Marge,

  Joo, itse en henkilökohtaisesti maksaisi koskaan tuollaista hintaa yksiöstä. Kaksiota voisin jo harkita. Juu, olet oikessa tuo combo on ihan vastustamaton! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)