lauantai 6. helmikuuta 2010

Maxit.

Tykätään molemmat poikaystävän kanssa tosi kovasti kivitaloista. Viime viikolla kun oltiin menossa sinne leffaan, niin liikennevaloissa meidän viereen sattui pakettiauto, jonka kyljessä oli mainos Maxit-kivitaloista. Kotiin päästyäni piti tietenkin heti tuo kyseinen firma googlettaa ja selata talomallisto läpi. Ensimmäisellä selauksella en löytänyt yhtään mieluista taloa, mutta parin tarkemman selauksen jälkeen pari hyvää vaihtoehtoa löytyi. Silti...se yksi Jämerä-kivitalo on vienyt mun sydämen - ihastuin siihen heti ensi vilkaisulla. Ne ei saa poistaa sitä mallistosta ennen kuin mä olen saanut sen, hih! Siihen voi mennä "pari" vuotta, jollei vuosikymmentä. Toki tällaisia talopaketteja voi muokata millaiseksi haluaa, mutta oon vähän sitä mieltä että jos heti ensi vilkaisulla ei miellytä niin forget it. Tässä kuitenkin ne mun pari suosikkia. 


Kurki-talossa (ihme nimiä!) tykkään ehdottomasti siitä, että yhteiset tilat sijaitsevat alakerrassa ja makuuhuoneet ja rauhoittumistilat yläkerrassa. Välihuomautuksena, että talon on oltava tosiaan ehdottomasti kaksikerroksinen. Ulkoasussa miellyttää tuollainen perinteikkyys, ei siis mitään ihmeellisiä siivekkeitä ja muita eriskummallisuuksia. Erkkerit ovat ainoat, joita siedän! Tässä talossa keittiö on myös ihana avomallinen (rakkautta!) sekä ruokailutila ja olohuone käytännössä yhtä avaraa tilaa = valoa = rakkautta. Heh. Tosin tuon pukuhuoneen ja kodinhoitohuoneen saattaisin yhdistää jollakin tapaa yhteiseksi kokonaisuudeksi, sillä minua ahdistaa tuommoiset pienet "komerot".  Vajaa 5 neliötä kun ei ole paljon tilaa...Sinitiainen-talo on ulkoasultaan aika samanlainen kuin Kurkikin, ehkä hieman matalampi? Huoneistoalaa on 5 neliötä vähemmän, joten ei käytännössä lainkaan. Myös tässä talossa tykkään kovasti huoneiden sijoittelusta, mutta edelleen alakerta on ahdistavan sekainen ja seiniä ja ovia on liikaa. Käytännössä myöskään ruokailutilaa ei ole. Kurki-talo miellyttääkin minua enemmän kuin tämä...Viimeisenä suosikkina on Merikotka-talo, joka on rinnetalo. Tykkään tuosta kulmanmuotoisesta parvekkeesta ja isoista ikkunoista kovasti. Tässä talossa mättää kuitenkin aika pahasti se, että alakerrassa ovat varasto, autotalli, takkahuone yms. Ei ei! Yläkertaan on sitten ahdettu kaikki muu, kuten neljä huonetta, ruokailutila, keittiö ja kylpuhuone. Mikä pahinta keittiö ja ruokailutila ovat oikeastaan omat huoneensa. Missä on kaikki avaruus ja valoisuus? Kuvat täältä.

7 kommenttia:

  1. Ihanan nakoisia taloja. Varmaan maksaakin...

    VastaaPoista
  2. Anna,

    Niin ne ovat juu! Hinnoista on paha sanoa kun sivuilla ei ollut edes mitää viitehintoja, mutta joo oletettavasti maksaa ja paljon. :D

    VastaaPoista
  3. Heippa!
    Tuntuu kuin olisin ennenkin käynyt, mutta ehkä viesti on jäänyt jättämättä. Vitsi kun herkullisen näköistä - porkkanaa, kurkkua ja dippiä, niin yksinkertaista, mutta maistuisi ainakin mulle.

    Luin profiilisi/blogin kuvauksen, ja ajattelin samantien, että niinpä, eipä sen blogin tarvitse mistään muusta kertoakaan ollakseen juuri ihana.


    Sitäpaitsi sain makoisat naurut banneristasi1

    VastaaPoista
  4. Linnea

    Moi ja kiitos kommentistasi! Joo, mäkin ihan yllätyin kuinka hyviä dipatut kasvikset voi tosiaan olla, suosittelen kokeilemaan. :)

    Ja kiva jos aihepiirit ja banneri miellyttää! :)

    VastaaPoista
  5. maxit talot on kyllä hienoja! kerran oltiin jossai messuilla ja siel kerrottiin just maxitin taloista, pakko sanoo et ihania :) ja tosi hyvä asiakaspalvelu:)

    VastaaPoista
  6. maxit talot on kyllä hienoja! kerran oltiin jossai messuilla ja siel kerrottiin just maxitin taloista, pakko sanoo et ihania :) ja tosi hyvä asiakaspalvelu:)

    VastaaPoista
  7. nataa,

    Kuulostaa hyvältä, kiva kun kerroit kokemuksestasi! :) Ja ne on hienoja juu!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)