keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Makuuhuone.

Seuraavana on vuorossa makuuhuoneemme, joka on tällä hetkellä listoja vaille valmis! Silloin kun vuosi sitten muutimme tähän asuntoon, niin makuuhuoneesta löytyi vaatekaapit ja seinillä oli vaaleansiniset tapetit.
En ole koskaan viehättänyt ns. Ikea-kodeista, joissa kaikki huonekalut ja tavarat on ostettu Ikeasta, mutta jotenkin mielestäni Ikea toimii makuuhuoneessamme. Toinen peruste on toki se, että tämä tuskin on meidän viimeinen yhteinen asunto, joten huonekaluihin panostetaan sitten seuraavassa kodissa.Elikkä sänky ja yöpöydät Ikeasta, tyynyt ja sängynpeite Ikeasta, matot Iskusta ja verhot Kodin1:sestä.

Alusta alkaen oli selvää, ettemme halunneet jättää niitä ”itse” koottuja vaatekaappeja paikoilleen: jokainen osa oli siis erilainen, yksi oli sedältä saatu, toinen tädiltä. Joten poikaystävän ideasta siirsimme hieman seinään, jolloin saimme makuuhuoneeseen upotetun vaatekaapin.Molemmin puolin sänkyä on samanlaiset yölamput (Kodin1:sestä ja hintaa taisi olla noin 20€/kpl).

Oviksi saimme äidiltäni tupaantuliaislahjaksi Ikean liukuovet. Vaatekaapissa on molemmissa päissä hyllyt ja keskellä menee tanko, jossa roikkuu lähinnä mun vaatteita. Ylähyllyille olen saanut näppärästi mahdutettua pyyhkeet ja lakanat, joita on säälittävän paljon.Tuikku ja tuikkulasi Ikeasta.

Alunperin meidän piti varmaan jättää ne siniset tapetit seinään (en oikein edes muista kuinka koko juttu enää meni), mutta jotenkin meillä on aina kummasti ne edellisen asukkaan tapetit kadonneet ja tilalle on vaihtunut maali.Kolmipaikkainen kehys Ikeasta, maksoi n. 10€. Valokuvat muokkasin koneella mustavalkoisiksi ja tulostin. Tykkään tästä kovasti. <3

Makuuhuoneen hyviä puolia:

- Ihana vaatekaappi, sellaisesta olen haaveillut oikeastaan aina!

- Suhteellisen yhtenäinen värimaailma ja sisustus.

- Kodikas, mutta nuorekas tunnelma.
Hylly Ikeasta, 10€. Puiset yksittäiset kirjaimet 4,95€, Stockmann.

Parannettavaa makuuhuoneessa:

- Seinille pitäisi hommata vielä jotain kivaa, mutta mitä? Mitään tikittävää kelloa en ainakaan halua.

- Käytettäville vaatteille pitäisi hommata joku säilytyspaikka, kenties penkki. En siis jaksa joka ilta viikata vaatteita kaappiin, jos tiedän että käytän niitä vielä seuraavanakin päivänä ja yleensä ne jäävätkin sitten rumasti johonkin esille.

- Yhdet oikeasti kunnon pussilakanat, mieluusti suhteellisen vaaleat.

- Sängylle päiväpeiton kanssa tyynyjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)