perjantai 12. helmikuuta 2010

Living with alien?

Hahaa! Ette usko kuinka onnellinen olin kun yksi vähemmän kaunis päivä törmäsin Paras aika vuodesta blogissa Stellan empiiriseen tutkimusaineistoon miehen kanssa asumisesta. Näemmä en siis ole yksin havaintojeni kanssa! 

Poikaystäväni on siis ensimmäinen (ja toivottavasti viimeinen) avomieheni eli en ole asunut muiden miesten kanssa koskaan, jollei isääni lasketa. Ja isäni kun taas on melkein miespuolinen peilikuva minusta, niin kokemusta on ollut vaikea kartuttaa. Veikkaan, että jos minulla olisi veli, niin miehen kanssa asuminen ei tuottaisi ajoittain niin suurta päänvaivaa! Ja muistakaa nyt kun luette tätä, niin en todellakaan tarkoita että me naiset tai ylipäätään minä itse olisin täydellinen. 

Stellan tutkimusaineistossa on viisi kohtaa, joista voin allekirjoittaa neljä. Aika hyvin siis!

1. "Miesten kengät pesivät yhdyskunnissa eteisen lattialla." - Oh dear indeed! Ja eikä siinä mitään, jos ne kengät olisivat kauniita korkokenkiä tai vaikkapa pieniä baltsuja, mutta kun ne ovat hirveitä jötikkäsaappaita tai haisevia lenkkareita. Poikaystävä ei alkukantaisena pidä aina sukkia kengissä, niin voitte vain kuvitella hajun. Olen jo miettinyt, että pitäisi pakastaa ne kengät, koska pakkanen tuhoaa haisevat bakteerit... :)

2. "Miehet eivät ymmärrä pyykkikorin konseptia."   - Joo, ei todellakaan! Niitä vaatteita löytyy eteisestä, makuuhuoneen lattialta ja jopa välillä pyykkikorin päältä, mutta EI vahingossakaan pyykkikorista. Onko niin vaikeaa riisutuessaan ja suihkuun mennessään laittaa ne vaatteet sinne pyykkikoriin, joka kuitenkin on siellä vessassa? 


3. "Miehet käyttävät vaatteitaan kunnes ne lahoavat päälle." - Todellakin! Poikaystävältäkin löytyy H&M:n varmaan vuodelta 1985 oleva urheilupaita, jossa on oikeasti reikiä! Mutta ei siitä voi silti luopua. Silti voi helposti ostaa uudet kaiuttimet, vaikka vanhatkin toimivat moitteettomasti. Mulle on henkilökohtaisesti jo järkytys, jos farkkujen alla käyttämissäni sukkahousuissa on reikä, vaikka eihän se sieltä ulkopuolisille näy...

4. "Kaapinovien sulkeminen ei mahdu miehiseen logiikkaan."  - Joo, ei toivoakaan! Mutta auta armias, jos itse harjaan vaikka hampaitani vessassa ja ovi sattuu olemaan auki, niin se pitää käydä kyllä sulkemassa. Mutta vaatekaapin ovi suljetaan kerran kuukaudessa, jos silloinkaan. Miksi niitä ovia sitten on, jos niitä ei kerran suljeta?


Ja sitten vielä yksi huomio omasta elämästä: Kun en ole tosiaan ennen miehen kanssa asunut, niin en ole tottunut siihen, että jos jääkaappiin ilmestyy vaikka limua tai jotain muuta herkkua, niin sitä pitää syödä/juoda todellakin silloin heti. Menepä parin tunnin päästä katsomaan, niin eihän siellä enää mitään ole..Pari kertaa olen saanut tyytyä vain nuolemaan näppejäni. Nykyään onneksi osaan jo hieman pitää puoliani. ;)

Onko moni teistä törmännyt yllä mainittuihin asioihin?

6 kommenttia:

 1. Mäkin voin hyvin allekirjoittaa kaikki noi neljä kohtaa! :D Varsinkin 1, 2 ja 4. Todella osuvia pointteja ja näköjään yllättävän yleisiä miesten keskuudessa, hih hih...

  VastaaPoista
 2. Hanna,

  Hyvähyvä! :) En olis juu uskonut, että ne ovat näinkin yleisiä - taitaa olla miehet samasta puusta veistettyjä, hih! ;)

  VastaaPoista
 3. PYH! Juurikin sai blogin kirjoittaja kerätä omia vaatteitansa ympäri kämppää.. :D

  VastaaPoista
 4. Hahahhih! <3 niiden oli tarkoituskin olla sohvalla..

  VastaaPoista
 5. Jääkaappiteoria on aika totta. Pakko kyllä myöntää et mä itse teen noita kaikkia myös... Mut on miehet kyllä pahempia :)

  VastaaPoista
 6. tuulikki,

  Hih, kyllä mäkin teen - tosin en kyllä kulje niissä reikäisissä vaatteissa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)