tiistai 16. helmikuuta 2010

Lahja ystävälle.

Nyt alkaa pieni stressi tuntumaan takaraivossa, sillä minulla olisi hieman reilu kaksi viikkoa aikaa kehittää lahja parhaalle ystävälleni. Yleensä olen keksinyt idean helposti, sillä olen noudattanut periaatetta "mistä itse pidän, pitää hän myös siitä" ja se onkin aina toiminut, mutta nyt pää lyö tyhjää enkä keksi niin yhtään mitään. Tuntuu, että kaikki kiva on jo ostettu...

Kosmetiikkaa tai mitään siihen liittyvää en oikein viitsi ostaa, koska ystävän sisko saa sitä työnsä kautta hieman halvemmalla. Sisustusjuttuja voisin ostaa, mutta nekään eivät saisi olla oikein mitään seinään kiinnitettäviä..Ainoa toive, jonka tähän mennessä olen saanut, on lahjakortti. Sellaisen ostin kyllä jo joululahjaksi, niin olisko se sitten tylsä ja persoonaton lahja? Toisaalta se olisi ainakin mieluinen varmasti. Mutta mihin kauppaan? Astioitakin (esim. margaritalaseja) olen miettinyt..Lehtitilaus? Kirjoja? Pari kivaa kirjaa tietäisin, mutta ne voivat olla kandityötä vääntävälle tosi tylsä lahja. Lahjakortti hemmotteluhoitoon olisi niin kiva ja helppo, mutta kun ystävän perheestä löytyy jo kosmetologi, niin siitäkään ei ole paljon iloa. Mitä kivaa voisi keksiä siihen meidän etelänmatkaan liittyen?  

Kertokaapa hyviä ideoita! Lahja tulee siis 22 vuotta täyttävälle, yksinasuvalle sinkkunaiselle, jolla ei ole elämää, hihi. :) E auta mua!!


Kuvat: Stockmann, Riviera Maison, Gant, H&M.

4 kommenttia:

 1. Mainitsit muistaakseni että ootte menossa samalla porukalla lomaileen kun aiemminkin, niin joku yhteinen 'muisteluilta' vois olla kiva. Jotain teemaan sopivaa ruokaa ja juotavaa ja lomakuvia esille ja muutenkin luot vähän semmosta tunnelmaa ja sitte fiilistelettä edellistä ja tulevaa reissua. Ite ainakin tykkäisin tommosesta :)Ei ehkä mikään persoonallisuuden huipentuma, mutta siinä välttyis hutiostoksilta ja mun mielestä tommonen osottaa niin paljon vaivannäköö ja asiaan paneutumista, että siinä nyt tuntis ittensä vähintään maailman navaks! :D

  VastaaPoista
 2. heli,

  Haha, mulle tulee viime reissusta ensimmäisenä mieleen skumppa, huono hotelli ja vatsatauti. :D Ei vaan, kiitos hyvästä ideasta! :) Tosin yksi meistä asuu Treellä niin voi olla vaikeaa toteuttaa koko porukalla..Tää täytyy pitää mielessä!

  VastaaPoista
 3. Kollaasin jutut ainakin ovat ihania. Ehkä jotain kivaa kotiin, kerääkö hän jotain sarjaa? Itse ainakin tykkäisin tai sitten jotain hemmottelua, jokin hoito tai hieronta! Luksusta =)

  VastaaPoista
 4. Maria,

  Kiitos mielipiteestäsi! :) Hän kyllä kerää vaikka mitä astioita, että sinänsä hyvä idea. Ne margaritalasit vois olla ihan jees. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)