keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Kylpyhuone.

Kuten otsikkokin jo kertoo, niin seuraavana esittelyvuorossa on meidän kylpyhuone.

Image and video hosting by TinyPic


Tämä on ensimmäinen näkymä kylpyhuoneeseen, kun oven avaa. Ihan aluksi täytyy todeta, että kun olimme katsomassa tätä asuntoa ensimmäisiä kertoja, niin vastustin koko ajatusta ostosta oikeastaan vain kylpyhuoneen takia. Nimittäin tuolloin suihkusta tuli liruna pari tippaa, peilikaappi roikkui vinossa seinällä parilla ruuvilla, kylpyhuoneessa oli vain yksi valo jne. Ja vaikka itse sanonkin, niin tällä hetkellä näyttää paljon paremmalta! :)

Pesukone on siis poikaystävän peruja, nurkan pyykkikori on kai Anttilasta, vessanpöntön kansi ollaan uusittu, söpö matto on jostain päin Pirkkalaa ja myös suihkuverho on uusi. Kuitenkin tärkeimpinä uudistuksina on ehdottomasti oikeasti toimiva suihku sekä tuo rakkaus peilikaappi. Se on suoraan sanottuna mun arjen luksusta♥ Ennen muuttoa käytiin mun isän kanssa katsomassa peilikaappivalikoimaa Bauhaussissa ja kun tuon näin, niin se oli siinä. Muita vaihtoehtoja en edes katsellut. Tykkään niin kuin saan nuo kauniit hajuvesipullot esille. Ah!

Image and video hosting by TinyPic


Pesukoneen päällä on kaksi tuoksukynttilää - vanilja ja suklaa. En pysty muualla asunnossa polttamaan tuoksukynttilöitä, mutta vessassa nuo ovat ihan ehdottomat. Ensinäkin ne tuovat kivasti tunnelmaa ja toisekseen kissan pas..siis ulosteet eivät haise niin pahasti.

Image and video hosting by TinyPic


Margarita-lasi on lahja ystävältä ja kuuluu Stockmann Casa-sarjaan. Tämäkin on sitä pientä luksusta ja naisellisuutta.. ;)

Image and video hosting by TinyPic


Hajuvesihyllyltä löytyy Hugo Bossin Orange-tuoksu sekä Beckhamin Intimately Beckham for her.

Image and video hosting by TinyPic


Valkoinen saippuapullo (+samaa sarjaa olevat hammasmukit kaapissa) ovat Tampereen Stockmannilta. Itse asiassa ostin ne pari kesää sitten kun satuttiin poikaystävän kanssa käymään kyseisessä kaupassa. En edes tiennyt vielä silloin, että muutettaisiin yhteen joku päivä.

Image and video hosting by TinyPic

Ah, tämän rakkaus suihkun myi meille poikaystävän kaveri.

Image and video hosting by TinyPic

Ei varmaan tarvitse kertoa kumpi on mun pyyhe ja kumpi poikaystävän, heh. Pyyhkeet on Hemtexin Sir Henry-mallistoa. Ihanat pyyherenkaat ollaan myös itse hommattu, Bauhausista.

Parannettavaa kylpyhuoneessa:

- kunnon allaskaappi

- joku (seinä)hylly pesuaineille, mm. pyykinpesuaineille.

- kissalle katollinen vessa, jos se vähän rajoittaisi tuota hajua.

- haluaisin myös kovasti vessaan graniitin harmaan lattian, mutta luin netistä että kaakelimaaleja on ihan turha maalailla lattiaan, sillä ne eivät pysy. Höh. Seinät voisin kyllä maalata, mutta en sitten tiedä auttaako se kokanaisuudessa mitään kun lattia olisi kuitenkin edelleen vaaleansininen.

3 kommenttia:

 1. Kiva sisustus! :) Hei muuten, kuinka vanha poikaystäväsi on ja mitä hän tekee työkseen kun teillä on jo oma kotikin :0

  VastaaPoista
 2. Mitä hiekkaa käytätte kissalla? Se vaikuttaa noihin hajuhaittoihin merkittävästi... Meillä on käytössä EverClean, eikä hajuongelmia ollenkaan. Vieraatkin aina ihmettelee, ettei voisi kissakodiksi uskoa, kun ei haise miltään. :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,

  Kiitos! Tämähän on siis virallisesti poikaystävän asunto, mutta koska täällä asun niin käytän tästä myös nimitystä koti. :) Ja poikaystävä on jo pitkälle yli 20v ja hän on ollut työelämässä yli 10v niin kyllä siinä vaiheessa on ehtinyt tienata. :)

  Tui,

  Hmm..Mä en itse asiassa edes oikein tiedä, kun en niihin hiekkoihin koske, mutta veikkaisin että meillä on jotain Pirkan hiekkaa tms. :D kiitos vinkistä, täytyypä joskus panostaa ja kokeilla tuota mainitsemaasi merkkiä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)