maanantai 8. helmikuuta 2010

Fix me.

Joskus mulla meinaa olla hieman huono omatunto, kun kirjoitan näinkin pinnallisista aiheista blogia, mutta toisaalta on niin mukavaa kun saa edes hetkeksi lähes päivittäin unohtaa kaikki maailman kamaluudet ja olla pinnallinen. Blogini ei siis todellakaan anna minusta itsestäni kovin realistista kuvaa, mutta ei se ole tarkoituskaan. Niinpä ajattelin hieman haaveilla siitä mitä parantaisin itsessäni, jos se olisi mahdollista. Tosin nämä nyt ovat niin pieniä asioita loppupeleissä, että saatan hyvinkin toteuttaa jotain! Jotenkin ollut viime aikoina huomattavissa vähän turhankin usein itsetyytymättömyyttä...

1. Hiukset - voi apua en tiedä edes mistä alkaa! Ainoa hyvä asia hiuksissani on tällä hetkellä se, että ne kasvavat koko ajan pidemmiksi. Siinä ne hyvät puolet sitten olivatkin. Tammikuussa tuli vuosi (!!) täyteen siitä kun viimeksi kävin kampaajalla ja sen varmasti ulkopuolinen huomaa. Itse kun olen jo niin tottunut tähän reuhkaani - muodosta ei ole voinut puhua sitten viime toukokuun, latvoissa on enemmän kaksihaaraisia kuin laki sallii ja the list goes on. Vielä muutama viikko sitten olinkin lähes varma, että haluan värjätä hiukseni jälleen tummiksi, mutta nyt kun kerran ollaan menossa (kai) kovaa vauhtia kevääseen ja kesään, niin taidan sittenkin haluta ne aurinkoraidat. Joten yhdet kivat raidat, jotka eivät ala puolesta päästä (niin kuin nyt), kiitos! 

2. Kynnet. Käteni ja varsinkin kynteni kärsivät töissä aika reippaasti. Tykkään ihan hirmuisesti pitkistä kynsistä, mutta rakennekynsiä en halua jo ihan sen hinnankin takia..Kuitenkin heti kun kynteni kasvavat hiemankin pidemmiksi, ne alkavat lohkeilla ja liuskottua. Huoh. Pitäisi käyttää useammin tädiltäni saamaani kynnenkovettajaa sekä muita täsmätuotteita, joita kaapista löytää. Haluaisin jaksaa myös lakata kynsiäni useammin. Se on vaan niin turhauttavaa lakata ne edellisenä iltana kun menee töihin, kun töiden jälkeen niistä ei ole enää mitään jäljellä. Ja käyn kuitenkin vähintään sen kaksi kertaa viikossa töissä..

3. Hampaat. Olen kärsinyt raudoista ja oikomishoidoista lähemmäs kymmenen vuotta elämästäni. Ja nimenomaan kärsinyt. En oikein osaa vieläkään iloita "suorista" hampaistani, sillä rautojen aiheuttamat traumat eivät ihan hevillä lähde mielestä. Anyway, pinnallisena ihmisenä haluaisin tietysti mitäs muutakaan kuin valkoisemman hymyn! Nyt kun voin hymyillä ilman telaketjuja, niin kyllä sen hymyn pitäisi myös olla valkoinen! Tähän aionkin panostaa nyt ennen kesää ja olenkin tutkinut eri vaihtoehtoja jo netissä.. ;) Ihan kotikonstein ajattelin projektin suorittaa, älä äiti-kulta pyörry...

4. Kädet. Ovat suoraan sanottuna kuin herneletkut ja nyt olenkin alkanut lähes joka ilta treenaamaan niitä. Haluaisin sellaiset naisellisen kauniit lihakset, ei kiitos mitään muskeleita! Löysät käsivarret alleineen ovat niin hyihyi, että niitä en itselleni halua, jos on muutakin saavutettavissa. 


5. Jalat (käsittää niin reidet kuin sääretkin). Reidet, voi apua! Kuulun ilmiselvästi niihin naisiin, joilla kaikki ylimääräinen ei kerrykään heti ensimmäisenä vyötärölle, vaan valahtaa "kivasti" reisiin. Sieltä löytyy selluliittia ja kaikkea muuta mukavaa. :( Löysien reisien vastapainona minulla on taas karjakon pohkeet, huoh! Kiitos ratsastukselle. Onhan se ihan kiva, että pohkeista löytyy oikeasti lihasta, mutta kyllä mä silti haaveilen sellaisista siroista sääristä. Nyt näytän ihan futarilta. :( Eli tiukat ja pienet reidet sekä sirot sääret, kiitos! 


Jaloissa toisekseen haaveilen sokerikuorinnasta tai vahauksesta, jotta pääsisin inhottavista säärikarvoista eroon hieman pidemmäksi aikaa kuin viikoksi. Jotain muuta konstia kuin höylää ajattelinkin kokeilla kunhan kevät ja kesä koittavat! Vinkkejä saa antaa. 


Kuva.

3 kommenttia:

 1. Koska oon aina valmis jakelemaan kaikille asiantuntevia(not) neuvojani ja ihan ilmaseks ja (ehdottomasti) pyytämättä, niin mulla on sulle loistavia vinkkejä.
  1. hiukset: kakshaarasista pääset ihan vaan sillä että nappaat sakset käpäliin ja eikun klipsimään. Jos on yhtä onneton suorissa linjoissa kun minä (suoraa viivaa ei saa aikaan viivottimellaKAAN), kannattaa pyytää apua. Henkilökohtaisesti luotan maman kampaamopalveluihin, mutta suosittelen myös mummun ja papan kotikampaamoa. (Siis terve, pappa oli leikannu viimeviikolla mummun hiukset ja oli ihan sika hyvät. Paremmat kun kampaajalta tullessa o.o)
  2. No tähän ei oo neuvoo. Haluisin vaan tietää mitä teet työkses kun oon kyylä :D Mutta kai se sallitaan kun sukua ollaan(pakko mainita toi iiihan joka kerta ku jotain sanon :))
  3. Inhoon keltasia hampaitani, mutta keltasethan ne on kun tee ja pepsi max on aika rakkautta. Mutta siihen auttaa, että niitä pesee säännöllisesti. Kesällä kun oikein kettuunnuin niin saatoin pestä kolme viiva viis kertaa päivässä. Vaalenihan ne, mutta tiedä sitten mitä tommonen tekee kiilteelle ja muuta.
  4. Joo ei mitään. Meikä ei urheile ja sen huomaa...
  5. Säärikarvojen sokeroiminen on aika jees vaihtoehto. Ainoo miinus on se, että pitää ensin kasvattaa niitä vähän, että ne sitten lähtee kunnolla. Ja se sänki sitten tulee jossain vaiheessa ja jos haluaa sokeroida taas uudestaan niin sit pitää taas kasvattaa. Kesällä ei niin kauheen kivaa.
  Ja näin loppui Hempulan loistavat vinkit (mun urani nousevana, hmm, vinkkipalstanpitäjänä(?!) päätty kun kananlento :(), anteeks kauheesta kilometrimokelluksesta. Toivottavasti oot nyt valaistunut :D

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoo vielä näin perään, että toi äskeinen kommentti oli niin helevetin pitkä, että en jaksanu enää lukee sitä läpi uudestaan. Että anteeks jos siinä kaiken päättömyyden lisäks oli vielä kirjotusvirheitäkin. (Joskus ois vaan parempi olla hiljaa :D)

  VastaaPoista
 3. heli,

  Hahah! Et usko paljon mä nauroin ja vain ja ainoastaan hyvällä! :) Kiitos piristyksestä! Oot ihana! <3

  Ehkä mä meen sitten mummulle ja jompi kumpi saa leikata mun hiukset. :D ja mä teen tylsäää työtä turvallisuusalalla (kuulostaa hienommalta mitä on), voin kertoa tarkemmin joskus kun nähdään! Mä muuten ostin nyt Pepsodent White Now:ta ja vaikuttaa ihan hyvälle, mutta joo en kanssa tiedä että mitä tekee kiillolle ja muulle. Ja kiitos noista sokerointivinkeistä, täytyypi kokeilla joskus tässä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)