keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Diaz.

Tuli taas yksi päivä selattua hieman nettiä ja lähes sattumalta törmäsin kuviin Cameron Diazista. Itse muistan kyseisen näyttelijän parhaiten elokuvasta The Holiday, joka on yksi parhaimmista ja omalla tavallaan koskettavimmista elokuvista. Ennen tuota elokuvaa en ollut oikein kiinnittänyt huomiota Cameroniin, mutta nyt on asia toisin! Tästä naisestahan voisi olla melkein tyyli-ikoniksi minulle - Laurenin rinnalle. :) Tässä pari kivaa asukuvaa: 

 
Täydellisen ihana ja rento asu. Tuon mallinen liivi munkin kaappiin, kiitos! 


  
Tässä asussa ihastuin noihin hieman rikottuihin farkkuihin ja isoon ja muhkeaan villapitaan. Tällainen asu olisi Suomessakin passeli vaikka keväällä, kun on vielä hieman viileää, mutta aina ei haluaisi käyttää takkia. Kukas mulle kutoisi tuommoisen? Anoppikokelas taitaa olla jo kohta kyrsiintynyt kun se on saanut tehdä mulle vaikka mitä. :) 

 
Saappaat ovat täydellisen väriset! Harmi ettei niitä näy enempää. Koko asu on muutenkin niin mun makuun: tuo laukku, villapaita ja musta takki. Ja kahvia tietty!

 
Niin ikään ihana takki ja sitten tuo paita ja huivi. Vai onko tuo "huivi" tuon paidan kaulus, itse en oikein erota...

  
Näyttää ihan tajuttoman hyvältä, mutta mitkä noi silmät ovat? Pelottavaa! Ihana mekko, joka sopisi niin hyvin kevyen päivetyksen kanssa, aah! Ja kivana efektinä tuo musta vyö.

 
Tämä asu jakaa varmasti mielipiteitä, mutta itse tykkään kovasti! Jotkut lappuhaalarit kokopituisina olisivat niin nounou, mutta tuollainen rento hame on ihana ja varsinkin valkoisen t-paidan kera! Voisin hyvinkin haluta tuollaisen kesällä etelään..Ja nuo korut kädessä!

Cameron Diazin pukeutumista täytyy seurata jatkossakin! Itse kelpuuttaisin asukokonaisuudet milloin vain kaappiini!

2 kommenttia:

  1. Olen myös Cameron Diaz fani! Tykkään erittäin paljon tyylistä ja Cameronin urheilullisuudesta :)

    VastaaPoista
  2. V,

    Jee! Neidillä on kyllä joo tyyli niin kohdillaan kuin vaan voi olla! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)