lauantai 27. helmikuuta 2010

A day with Jimny?

Vuonna 2005 kun viimeksi lomailin Kreetalla vanhempieni ja parhaan ystäväni kanssa, niin vuokrasimme päiväksi Suzukin Jimny-jeepin ja ajelimme saaren rantoja päivän ajan. Se oli ihan mieletön reissu ja muistan siitä vieläkin paljon! Vanhempani istuivat edessä ja me ystäväni kanssa takapenkillä ja tietysti lauloimme, haha. :) Muistan myös kuinka ystäväni hienosti poltti olkapäänsä ja jouduin antamaan hänelle suojaksi paitani. Pysähdyimme välillä pieniin kyliin nauttimaan virvokkeita ja ottamaan valokuvia. Pidemmän tauon pidimme sitten Elafonissi-nimisellä rannalla, joka onkin yksi Kreetan suosituimmista ja ehdottomasti myös kauneimmista rannoista! Ainoa miinus tuossa rannassa ainakin silloin oli se, että vesi oli lähes jääkylmää..


No anyway, nyt kun matkaan on enää (enää ja enää) reilut 180 päivää, on tullut hyvä hetki aloittaa etenkin poikaystävän ylipuhuminen, että vuokraamme matkallamme Jimnyn ja teemme taas roadtrpin. Poikaystävän kaveri suostui ehdotukseen heti - sillä ehdolla, että hän saa juoda olutta. Mikäs siinä. Ystäväni on taas helposti ylipuhuttavissa, sillä hän muistaa vielä varmasti kuinka kivaa oli viimeksi! Eikä poikaystävääkään nyt niin hirveästi tarvitse ylipuhua, sillä hän tykkää ajaa autoa ja tehdä lomallaan muutakin kuin vain maata rannalla. Yksi päivä innostuimmekin sitten katselemaan vuokrauspaikkoja ja -hintoja netistä ja kyllähän siellä olisi jälleen noita jeeppejä tarjolla! 

Muutenkin olisi tosi kiva lähteä omalla porukalla tutkimaan saarta, sillä itse ainakin alan olla jo ihan kyllästynyt matkanjärjestäjien tarjoamiin retkiin. Päivä hikisessä bussissa muiden turistien kanssa ja lähes parijonossa kävely eivät ihan hirveästi houkuta. Sen sijaan omaan tahtiin meno ja vielä retkien hintoja halvemmalla kuulostaa hyvältä! Sitä paitsi poikaystävä ajoi Teneriffallakin niin kiltisti nolo-Poloa, että ehkä sinne kyytiin uskaltaa jälleen.. ;) Vähän hän kyllä uhkaili, että ottaa oman navigaattorin mukaan eikä luota takapenkin kartanlukutaitoihin..Kumma juttu, hih!  

Kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)