lauantai 13. helmikuuta 2010

194 päivää!!!♥

Tänään kyllä nousi onnellisuustaso enemmän kuin sataan, sillä varasimme poikaystäväni ja kahden ystävämme kanssa matkan elokuulle Kreikkaan - ja mihinkäs muualle kuin iki-ihanalle Kreetan saarelle. Itse olen ollut kyseisellä saarella viimeksi 17-vuotiaana ja jos matkamme on nyt puoliksikaan yhtä hyvä, niin täydellinen loma on tulossa! Viimeksi hotellimme sijaitsi Agia Marinan kylässä ja tällä kertaa menemme Plataniaksen kylään - siihen viereen siis! Ihhihh, en voisi enempää elokuuta odottaa! Ja muutenkin meitä on niin hyvä porukka lähdössä, sama kuin pari vuotta sitten Mallorcalla, joten hauskaa varmasti riittää!

Ja mikä parasta, saimme varattua hotellista kolmion, joten tilaa riittää hyvin. ;) Hotelli on myös suhteellisen lähellä rantaa ja ostosmahdollisuuuksia. Itse kyllä aion keskittyä lähes 100% syömiseen, uimiseen ja auringonottamiseen. Poikaystävän synttärit osuvat myös samalle viikolle kun olemme tuolla, joten eiköhän niitäkin juhlita (ensimmäistä kertaa!) kunnolla!!! 

Mutta tässä fiilistelykuvia - tuolla ollaan 194 päivän päästä! ;)


Kuvat lainattu täältä


P.S Koska en huomenna ehdi koneelle, niin kaikille OIKEIN KIVAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ JA RAKASTAKAA LUJAA!!!  <3  

HUOM!!!  Koska eilen mainostamaani alekoodia on "väärinkäytetty" niin MSCHIC on vaihtanut tuon 30€:n, niin että tilauksesta saa 30% alennusta. Itse olin jo tilaamassa ja sitten näin tuon..Aika kusetusta sanon minä, mutta näitä sattuu. Olishan se jo ollutkin liian hyvää ollakseen totta. :( 

4 kommenttia:

 1. Oi että, ihanalta näyttävät nuo kuvat. Olen itse lähdössä Egyptiin enää 64 päivää! :D En yhtään jaksais odottaa, mutta nopeasti tämä lopputalvi ja kevät menevät.
  Ja Hyvää ystävänpäivää sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Hanna,

  Oi, sullahan on matka jo sitten suhteellisen lähellä! :) Kiitos samoin sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Plataniakseen suuntaan minäkin poikaystäväni kanssa, mutta luultavasti heinäkuussa :) harmi ettei satuta samaan aikaan!

  VastaaPoista
 4. Char,

  Oi, se on niin paras paikka! :) Ja teillä on lähtöönkin vähemmän aikaa kuin meillä.. :) Harmi juu, ettei satuta samaan aikaan!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)