tiistai 19. tammikuuta 2010

Wii?

Vaikka kovimmat pakkaset taitavat onneksi alkaa pikkuhiljaa helpottamaan, en silti oikein innostu talvisin ulkoliikunnasta. Kai se suurin syy on se, että palelen aina vaikka päällä olisi lähes mitä. Minua ei saa helposti laduille, puhumattakaan luistelusta, jossa varpaat ovat siniset viiden minuutin jälkeen. Onneksi on sentään koira, joka huolehtii siitä että tulee vähintään kerran päivässä työnnettyä nenä ulos ovesta. Mutta eipä se kävely kuitenkaan niitä kaikkia lihaksia niin tehokkaasti treenaa..Ja minullahan ei kuntoilussa ole tavoitteena painonpudotus, vaan lihaskunnon saavuttaminen. Ylläpitämisestä ei voida vielä tässä vaiheessa puhua..Heh. Siksi olenkin alkanut miettimään, että olisiko Wii Fitin hankkiminen ihan tyhmä ajatus...Jaksaako sillä treenata? Onko se tehokas? Kyllästyykö siihen helposti? Näitä mietin..mutta nekin ovat tietysti aika pitkälti käyttäjäkohtaisia asioita. Minulla oli vähän ideana, että saisin poikaystävänkin innostumaan ja sohvalta ylös mukaan liikkumaan. Oltaisiin voitu treenata yhdessä, kannustaa toisiamme ja "kilpailla". Vaikka sitten niistä siivousvuoroista.. ;) 


Wii Fitissä kuitenkin kiinnostaa erityisesti noiden lajien monipuolisuus. Voi harrastaa mm. joogaa, lihaskuntoliikkeitä, hularenkaan pyörittelyä, nyrkkeilyä, tennistä..Ja mikä parasta, voisi asettaa oman tulostavoitteen! Itse olen ainakin todella huono arvioimaan oliko treeni kuinka tehokas...Olisikin kiva jos joku wiifitläinen jakaisi kokemuksiaan!Kuvat.

3 kommenttia:

 1. Minulla on ollut Wii Fit jo vähän yli vuoden, ja ikäväkseni voin sanoa, ettei paljoa ole tullut sillä treenattua. Alkuinnostuksen jälkeen lauta on jäänyt nurkkaan pölyttymään... Pitäisi varmaan kaivaa se taas esiin. Uusimpana vimpaimena ostin Wiille Your Shapen, eli sen kamerasysteemin, mutta sitä en ole ehtinyt vielä testailla.

  Wii Fit Plus on kuulemma kyllä parempi kuin se vanha Wii Fit, siinä kun piti aina erikseen valita seuraava harjoitus, mikä toki vei tehoa ja mielenkiintoa treeniltä, kun koko ajan piti olla viuhtomassa ruutua päin.

  VastaaPoista
 2. Kaverini hankki juuri vähän aikaa sitten Wiin ja pelailtiin sillä yksi viikonloppu. Koska silloin toisesta jalastani oli vielä luu poikki, en kokeillut tuolla tasapainolaudalla mitään lajeja, mutta pöytätennistä ja tennistä tuli pelattua ja se ainakin oi oikeasti tehokasta. Viikonlopun jälkeen oli kädet kipeinä. :)

  VastaaPoista
 3. Tui,

  Kiitos kommentistasi! :) tuota juuri vähän pelkään, että jos se jää vain nurkkaan pölyttymään. Pitäisi ostaa ehkä jonkun kanssa kimpassa, niin sitten voisi vuorotella tai jotain. :D

  Marge,

  Kiva kuulla, että se oli oikeasti tehokasta, meinaan ei heti uskoisi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)