maanantai 11. tammikuuta 2010

So chic but simple.

Jos saisin valita vapaasti jonkun julkkiksen ulkonäön ja tyylitajun itselleni, valinta osuisi aika varmasti Lauren Conradiin. Nainen tunnetaan parhaiten The Hills-realitysarjasta, joka pyörii MTV:llä, mutta nykyään myös hänen omasta vaatemallistostaan. Myös suomalaisissa tyyli- ja muotiblogeissa kuvia vilahtelee tiheään, eikä ihme. Onhan hän melkein neiti täydellisyys, siis omasta mielestäni. 

Laurenilla on mielestäni ihan mielettömät kasvonpiirteet, kaunis hymy ja ennen kaikkea ihana päivetys, jollaisesta saa Suomessa vain haaveilla. Anyway, nykyään kun tiedän jo hieman enemmän kuinka haluaisin pukeutua (jos vaatekaappini sen mahdollistaisi), niin voin sanoa että Laurenin rento chic-tyyli iskee muhun aika lujaa. 


Vaatteet voivat olla näinkin yksinkertaiset kuin Laurenilla yläpuolella olevassa kuvassa on, mutta silti voi näyttää mielettömän hyvältä. Miten se voi olla sitten niin vaikeaa omalla kohdallani? Yksi syy on tietysti se, että jos vaatekaapin perusosat eivät ole kunnossa, voi olla muunkin rakentaminen vaikeaa. Omistan kyllä mustan ja suhteellisen yksinkertaisen jakun, mutta jotenkin en osaa vain yhdistää sitä minkään kanssa...

 


Tässäkin kuvassa tyyli on erittäin simppeli ja itse haaveilenkin juuri tuollaisista yksinkertaisista, mutta silti suhteellisen näyttävistä paidoista, jotka ovat rentoja. Enhän kuitenkaan työskentele missään toimistolla, jossa on tiukka pukeutumiskoodi, vaan yliopistolla..Yksi asia mikä kuvassa ei kuitenkaan iske muhun oikeastaan yhtään ovat nuo pilottilasit. Ei kaikkea vaan voi ymmärtää..


Ensimmäisenä tässä kuvassa rakastuin noiden saappaiden väriin. Tällä hetkellä kyseinen väri on vaan niin suosiossani. Toiseksi tykkäisin hirmuisesti tuollaisista pitkähköistä neuletakeista, mutta jotenkin ne eivät vaan näytä päälläni hyvältä, sillä minulla on aika lyhyt ylävartalo...

 

Tämä kuva sai minut melkein kääntymään tuollaisten ruudullisten paitojen puolelle. Ennen ne ovat lähinnä tuoneet mieleen vain vaarin nuutuneet flanellipaidat ja muut kammotukset, mutta tässä asussa paita toimii paremmin kuin hyvin! Tosin en ole kyllä yhtään varma osaisinko kulkea paita housuissa, mutta nämä ovat vain opettelukysymyksiä.. :)


Tämä kuva ei liity puolestaan mitenkään pukeutumiseen, mutta lähes jumaloin Laurenin hiuksia. Kasvatan nimittäin itsekin tällä hetkellä hiuksiani ja haluaisin niiden ylettyvän lähes rintojen alapuolelle. Tuntuu vain, että poikaystävänkin hiukset kasvavat tällä hetkellä nopeammin kuin omani, huoh. Ja huomatkaa, myös paheksuttu ja kauhisteltu keskijakaus voi myös näyttää hyvältä... ;)
 
 

Tämä mekko on puolestaan Conradin itsensä suunnittelema ja voi itkujaparku kuinka ihastuinkaan tähän pilkulliseen kaunokaiseen. Tämä on niin ihanan tyttömäisen naisellinen, ettei mitään rajaa. Vielä kun olisi ne tosi pitkät hiukset ja hieman päivetystä, niin ai että kun näyttäisi kivalta..Vai mitä? 
 

Kuvat 1-4,  kuva ja kuva

4 kommenttia:

 1. Tuo mekko on ihana! Itsekin kasvatan tällä hetkellä pitkiä hiuksia.

  Hauskaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Annaliina,

  Niin on!! Se olisi niin täydellinen kesäksi täydellisen rusketuksen kaveriksi. ;)

  Kiitos samoin sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Lauren on kyllä niiiin täydellinen. Nätti ja loistava tyyli!!!Ja mä niiin rakastan pilottilaseja=)=)

  VastaaPoista
 4. Keke,

  Niin on! Uskomatonta miten joku voi onnistua lähes joka kerta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)