keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Sähköisyydestä eroon.

Poikaystävä kysyi tuossa jokin aika sitten, että miksi pidän harvoin hiuksiani auki. Ihan hyvä kysymys, mutta hyvää vastausta on vaikeampi antaa. Kai se on se tottumus. On niin helppo aamulla laittaa hiukset kiinni ponnarille, silloin ne eivät ole tiellä päivän mittaan..Minua myös ärsyttää jos hiuksia on koko ajan suussa, ruuassa tai silmissä. Myös luennoilla kirjoittaminen tuntuu joskus kovin hankalalta hiukset auki. Talvisin suurin syy hiusten kiinnipitämiseen taitaa kuitenkin olla se kamalaakin kamalampi sähköisyys

Nyt sitten jo vähän innostuinkin pitämään hiuksiani auki ja aloin selamaan netistä jotakin hoitoainetta hiuksille, jotka silottaisivat niitä ja poistaisivat sähköisyyttä. Tärkeintä tässä tuntuu kuitenkin olevan hiusten kosteutus. Eli jos on kuivat hiukset, niin ne sähköistyvät helpommin - näin käsitin, tiedä sitten olenko kuinka väärässä...

Olen tässä keväällä tilaamassa briteistä meikkejä ja hiustenhoitotuotteita, niin samaan pakettiin voisin hyvin sisällyttää jonkin hoitotuotteen. 

Wella Lifetex Pure Aqua Essence 150ml

Tämän tuotteen tehokkuus taitaa juuri perustua siihen kosteuttamiseen. 


Tigi Fast Fixx - suihkeAinakin Glossyn sivuilla tätä tuotetta kehuttiin - ei tahmaa, hiukset tuntuvat edelleen puhtailta, poistaa tehokkaasti sähköisyyttä, riittoisa..Tuote on siis hiuksiin jätettävä. 


Schwarzkopf Gliss Asia Straight"Tuote poistaa hiuksista pörröisyyden ja sähköisyyden. Tekee hiuksista sileät, kiiltävät ja suorat." Plussana myös edullinen hinta ja tuotetta löytyy ihan marketeista. 

Osaatko sinä suositella jotain toimivaa tuotetta?

Kuva, kuva, kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)