keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Pullapäivä.

Eilen nousin aamulla aikaisin muutamaksi tunniksi töihin ja sieltä kotiuduttuani sain inspiraation ruveta leipomaan pullaa! Viime kerrasta onkin jo aikaa. Ehkä tammikuussa pitäisi koittaa elää jotenkin terveellisesti, mutta itsetehty pulla suoraan uunista on vaan niin jotain hyvää. Ja kyllähän sitä pitää nyt jotain olla kahvinkin kanssa.. ;) Onneksi on sentään tuo koira, joka liikuttaa mua..


Tämä viikko onkin ihan jees vielä, kun ei ole kuin vain kaksi luentoa ja vähän töitä. Pehmeä laskeutuminen ennen kuin se oravanpyörä sitten taas ensi viikolla alkaa. Tänään kyllä pitäisi jo tehdä pari koulujuttua, mutta toi mun motivaatio on taas karannut jonnekin hyvin kauas...


Huomenna luentojen jälkeen meen keskustaan saamaan mineraalimeikkiopastusta mun kaverin siskolta ja sitä odotan kyllä suoraan sanottuna ihan itsinä! Heh. Nään miten ne meikit toimivat käytännössä ja sitten mut kaiketi vielä meikataan niillä. Saan sen omalle naamalle sopivan sävynkin sitten selville, niin voin tilata niitä netistä. Ajattelin myös ehkä kirjoittaa niistä meikeistä jotain hieman tännekin.. :)

Lauantaina tulee piiitkästä aikaa ihanaiset tytötkin kylään ja poikaystävä lähtee pakoon Tampereelle. Jotain hyvää ruokaa ja juomaa pitäisi siis kehittää! Tuota keittiötäkin on taas remontoitu eteenpäin, joten ehkä tässä pian voisin ottaa kuvia siitä ja laittaa niitä tännekin.


P.S Olen huomannut, että mulla on näissä teksteissä ihan järkyttävästi yhdys sana virheitä. Itseäni ainakin hieman ärsyttää ja koitankin nyt kiinnittää siihen huomiota. Tosin en nyt ala oikolukemaan  tekstejä sataa kertaa läpi ennen julkaisua, kun ei tämä kuitenkaan mitään tieteellistä tekstiä ole...

3 kommenttia:

 1. Eihän sille voi mitään, että pulla on vaan niin hyvää kahvin kanssa. Olisi kiva juttu, jos kirjoittaisit jotain kokemuksia mineraalimeikeistä. Olen itsekin ajatellut, että pitäisi joskus testata niitä.

  VastaaPoista
 2. Annaliina,

  Ja vähän muunkin kanssa, hih! :) Joo, kirjoitan mielelläni jotain kokemuksia niistä meikeistä. Yhden kerran perusteella ei nyt tietenkään ihan järjettömiä osaa sanoa, mutta enköhän mä ainakin jotain hyviä vinkkejä saa huomenna! :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)