tiistai 5. tammikuuta 2010

Monta syytä...

Tämän vuoden ensimmäinen iso säästöhankkeeni on ehdottomasti taulutelevisio, sillä vanha televisiomme on ihana antiikkinen jättiläiskokoinen harmaa möykky, jonka poikaystäni on perinyt kaverin kaverin kaveriltaan. Kun televisio on päällä, niin kissamme tykkää nukkua sen päällä. Totta kai, koska se on lämmin! Ensin se oli minusta lähinnä vain söpöä, kun kissa loikoili television päällä, mutta nyt olen alkanut tosissani pelkäämään, että televisio räjähtää! Kissa kun makaa niiden suodattimien ja ilmanvaihtojuttujen (?) päällä ja samalla sinne menee karvaa, niin on oikeastaan lähinnä ajan kysymys milloin tuo rämä räjähtää. Oletettavasti juuri silloin kun poikaystävä on iltavuorossa ja minä yksin kotona. No ei sillä, on mun syliin tippunut kerran jääkaapin ovikin, että mikä tahansa on mahdollista. Yritä sitten iltaisin rentoutua sohvalla, kun samalla saa puristaa sammutuspeittoa rystyset valkoisina ja odottaa, että milloin räjähtää. :(

Oletettavasti uusi televisio veisi myös vähemmän sähköä (tämä oli sitten vain arvaus!). Olemme myös ajatelleet, että se laitettaisiin seinälle, jotta koira kuonoineen ei yltäisi siihen niin helposti. Alle sitten hankkisimme pienen tason radiolle, dvd-soittimelle ja digiboksille. Tummaa puuta tietenkin. :) Tämän toteuksen jälkeen olohuoneeseemme tulisi leveyssuunnassa noin metri lisää tilaa, mikä olisi ihan kivasti. 

Mutta oi miksi, oi miksi taulutelevisiot ovat niin kalliita? Nythän alennusmyynneistä niitä saisi "halvalla", mutta jos ei ole tonnia ylimääräistä, niin silloin halpakin maksaa liikaa.


Kuva.

2 kommenttia:

  1. Meillä on myös sellainen vanha harmaa möykky ja tämän vuoden säästökohteena on myös saada rahat kasaan taulutelkkaria varten. Samalla hankintaan lähtee myös tv-taso :) Odotellaan rahavarantojen karttumista..

    VastaaPoista
  2. Marge,

    Taulutelkkari on mun mielestä kyllä enemmän kuin hyvä säästökohde, hih! Ja joo, tältä vuosituhannelta oleva tv-taso olisi täälläkin ihan jees. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)