torstai 28. tammikuuta 2010

If I were a rich girl...

Vaikka The Hill's sarjasta tunnettu Lauren Conrad niittää suosiota muotimaailmassa, niin minä ainakin jaksan ihastella myös hänen asuntoaan. Edesmennyttä kylläkin, jos olen oikein ymmärtänyt..Asuntoa esiteltiin aikoinaan myös itse sarjassa, jolloin itsekin siihen ihastuin. Jos asuisin rapakon tuolla puolen ja tienaisin hieman enemmän kuin vain taskurahaa, tälläinen asunto voisi olla ihan kiva
Asunto sijaitsee tietenkin Los Angelesissa ja päätalossa on kolme makuuhuonetta ja 2.5 (?!) kylpyhuonetta. Pihalla sijaitsee myös erillinen niin sanottu poolhouse. Talo on sisustettu espanjalaiseen tyyliin. 


 

 

Eniten itseäni miellyttää tuossa talossa sen keittiö. Enhän tunnetusti lähes koskaan ihastu juuri keittiöihin, hih. Keittiö on ihanan avara, ei siis mikään erillinen huone, vaan lähinnä avokeittiö. Tykkään hirmuisesti tuollaisesta pöytäsaarrekkeesta (anteeksi nimitys). Omassa kodissa tuollainen olisi myös kiva, niin voisin katsella kun poikaystävä kokkaa minulle ja vaikka samailla lakkailla kynsiä. 


Tietysti myös keittiön valkoinen yleisilme miellyttää kovasti sekä iki-ihanat spotit katossa! Televisio keittiössä on minulle kuitenkin aika uusi tuttavuus enkä oikein tiedä mitä mieltä olisin siitä. Ehkä jos olisin sinkku niin voisin hyvinkin syödessä katsella televisiota, mutta näin parisuhteessa ruokailu on myös mukava päivittäinen sosiaalinen hetki.

Vai mitä mieltä te olette? Muuttaisitko kyseiseen asuntoon, jos olisi varaa?

Kuvat casasugar.

2 kommenttia:

  1. Tottahan toki muuttaisin! Ottaisin myös LC:n hiukset koska vain :)

    VastaaPoista
  2. Chatrin,

    Oo, niin kyllä mäkin! Ne on ihan täydelliset! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)