maanantai 25. tammikuuta 2010

Humanity.

Humanity Bracelet taitaa olla muoti-ilmiönä jo enemmän tai vähemmän menneen talven lumia, mutta itse olen nyt kovasti kiinnostunut kyseisestä korusta. Ja ei kai hyväntekeväisyys mene koskaan pois muodista? 

Korussa minua miellyttää sen sanoma sekä sen yksinkertaisuus. Se olisi juuri täydellinen arkikoru minulle ja samalla voisin kantaa mukanani hyvää sanomaa! Korun myyntihinnasta menee siis 20% Punaiselle Ristille ja 5% Al Goren Ympäristösäätiölle. Täytyy kyllä myöntää, että yleensä en anna rahaa hyväntekeväisyyteen, sillä olen hieman skeptinen mihin rahat oikeasti menevätkään...Ennemmin tekisin itse jotain konkreettista, kuten vaikka luovuttaisin verta (harmi vain, etten siihen pysty). Näin ollen varmistaisin, että tekoni oikeasti hyödyttää jotain ihmistä eikä ainoastaan johtajien palkkapusseja. Onneksi tapoja on kuitenkin monia.

Itselleni Humanity ranneke olisi vielä täydellisempi, jos tuo 5% joka nyt menee Al Gorelle, menisikin vaikka Unicefille tai jollekin muulle säätiölle, joka auttaa lapsia. Lapset ovat kuitenkin (yleensä) viattomia ja heillä on koko elämä edessään...

Koruja myy mm. Nelly.com ja huhujen mukaan myös Urban A (Helsingissä). 

Psst! Tämä olisi myös erittäin mieluinen synttärilahja (mustana tai valkoisena).


Kuva Nelly.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)