sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Herkku.

Eilinen tyttöjen ilta oli loistava! Ihanaiset tykkäsivät mun tekemästä pestopastasta ja tuoreesta patongista kera kreikkalaisen valkosipulivoin. Jälkiruuaksi oli tarjolla fanipaloja ja kermalla täytettyjä tuulihattuja. Olisin halunnut tehdä itse jotain jälkiruokaa, mutta en yhtään keksinyt että mitä se voisi olla, joten päädyin nappamaan pakastealtaasta valmiita tuulihattuja... Eilisen kattaus näytti vähän samalta kuin joulunakin. Lautasina olivat KoKon ruskeat lautaset, lasit Iittalan Kartion, vaaleanpunaiset tabletit Pentik ja kuohuviinilasit on saatu poikaystävän mummilta ennakkoperintönä. 
Ne olivat sitten yllätykseksi todella hyviä ja kivan pieniä. Hintaa paketilla taisi olla 2-3€ ja pakkauksessa oli 20 tuulihattua. Sulattamiseen kului aikaa noin puolituntia huoneenlämmössä. Tosi nopea ja kätevä herkku vaikka juuri tyttöjen iltaan! Maistui hyvin sen mansikkaisen kuohuviinin kanssa, nami!  ;)


Tänään on sitten tavallaan mun viimeinen lomapäivä ja sen kunniaksi heräsinkin aamulla päänsärkyyn, hmm..Ei kai vaan johtuisi eilisestä? No, reipastuin kuitenkin ja tein yhden koulutehtävän, jonka palautus on vasta parin viikon päästä. Voiko tämä olla mahdollista..? 

P.s. Kaikki lomahullut - käykää kurkkimassa ja lukemassa Hannan matkakertomus Riosta. Tyttö vietti siellä juuri joululomansa ja minähän en ole yhtään katkera ja kateellinen, en...

Ja jos jotain kiinnostaa, niin voisin kirjoitella sen pestopastan reseptin tännekin..On nopea, halpa ja oikein herkkuruoka!

2 kommenttia:

  1. Olen monesti meinannut ostaa noita tuulihattuja, mutta sitten en ole uskaltanutkaan. Olivatko herkkuja?

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti olivat! :) Eivät olleet edes sellaisia löysiä ja veteliä kuten ensin ajattelin..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)