lauantai 23. tammikuuta 2010

Heidin muodonmuutos.

The Hill's sarjasta on niin ikään tuttu myös Heidi Montag - tuo vaalea, pippurinen blondi, joka ainakin yllätti minut miesvalinnallaan. En voi tietää toista yhtä persoonallisen rasittavaa miestä kuin Spencer Pratt. Jos mies on yhtään samanlainen in real life kuin telkkarissa, niin voi huh huh. 

Nyt Heidi oli kuitenkin päättänyt toteuttaa 10 kauneusleikkausta 10 tunnissa eli yhden päivän aikana. Huh huh jälleen! Lähes kaikki leikkaukset kohdistuivatkin kasvoihin - rouvan nenää, leukaa, korvia, kulmakarvoja (!!) ja poskia leikeltiin. Niin ja tietysti niitä rintoja. Ennen leikkausta Heidin rinnat olivat hurjaa DDD-kuppikokoa, mutta hän päätti haluta H-koon rinnat. H niin kuin Heidi, nähkääs. Sanoinkin eilen poikaystävälle, että haluan oman nimeni ensimmäistä kirjainta vastaavat rinnat, hehheh. Sanotaan näin, ettei minulla ole kyllä hajuakaan miltä näyttävät H-koon rinnat ja toisaalta en edes tiedä haluanko nähdä. Miettikää miltä ne näyttäisivät mahdollisesti raskauden ja imetyksen jälkeen...


Kyllä ainakin omasta mielestä Heidi näytti vuonna 2006 paljon järkevämmältä ja luonnollisemmalta...


On se muutenkin aika kovaa, että 23-vuotiaan pitää kohotuttaa itseään niin rinnoista kuin kulmakarvoistaan. Itse olen kyseistä rouvaa vain kaksi vuotta nuorempi, joten kaippa minunkin pitää alkaa googlettaa kauneuskirurgeja. Ihan vain näin vitsinä, huonona sellaisena.  

Jotain järkevää aviomies Spencerkin on saanut sentään suustaan, ihme kyllä. Hän nimittäin vastusti vaimonsa leikkauksia ja kehoitti häntä menemään ennemmin terapiaan kuin kirurgin vastaanotolle. 

Kuva

2 kommenttia:

  1. mä oon niin samaa mieltä! oon aina sanonu et Heidi näytti niin paljon paremmalta ennen, kun mitä hän näyttää nyt..

    VastaaPoista
  2. Jenni

    Niinpä. :) Harmi vain, ettei hän ole samaa mieltä itse...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)