perjantai 15. tammikuuta 2010

BareMinerals mineraalimeikkejä.

Olen ihastunut. Ei voi mitään. Kävin tosiaan eilen kaupungilla ystäväni isosiskolla saamassa opastusta mineraalimeikkien saloihin. Hän työskentelee kosmetologina Kicksissä, joten nämä juttuni eivät ole ihan tuulesta temmattuja. Niin ja se täytyy myöntää, että aamulla teki ehkä hieman tiukkaa lähteä ilman meikkiä kouluun (paitsi tietysti ripsiväriä oli), varsinkin kun olin juuri onnistunut repimään yhden näppylän auki...
Minut tosiaan meikattiin BareMineralsin meikeillä ja voin kyllä niin lämpimästi suositella niitä kaikille. Puuterin levittämiseen ja tuotteen purkista järkevästi saamiseen on tietysti hieman omat tekniikkansa, jotka kannattaa opetella. Itse aion kuitenkin tämän vaivan nähdä. Tuote on siis jauhoista "puuteria", mutta iholla se ei tunnu lähes lainkaan. Peittävyyttä saa sillä, että laittaa puuterikerroksia vain yksinkertaisesti hieman enemmän - mitään raskaita ja ällöttäviä meikkivoiteita ei tarvitse käyttää. Ja iho voi totta kai tällöin paremmin! Suurin osa meikeistä ei myöskään sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita, joka on myös plussaa. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläinkokein. 

Itse voit siis helposti säädellä kuinka peittävän lopputuloksen haluat. Itse olin hieman skeptinen kyllä aluksi, varsinkin kun minulla oli poskessa se kauniisti auki revitty näppyläkin. Mutta hienosti sekin vain pettyi, mutta lopputuloksena ei kuitenkaan ollut mitään raskasta naamiota. Sain siis todella hyvin peittävän meikin, joka tuntuu ihanan kevyeltä kasvoilla! Isona plussana on myös se, että tuotteet on helppo levittää tasaisesti - ei siis mitään raitoja ja epätasaisuuksia naamalla, joista ainakin itse tällä hetkellä kärsin...

Sarjasta löytyy myös luomivärejä, huulikiiltoja ja -punia, ripsivärejä, erilaisia puhdistustuotteita jne...Tämä saattaa nyt oikeasti kuulostaa joltain maksetulta myyntipuheelta, mutta tämä on vain oma mielipiteeni. Tykkään meinaan kovasti jo yhden käyttökerran jälkeen!Lopuksi ajattelin jakaa teidänkin kanssa pari saamaani hyvää neuvoa:
 • Siveltimet (kuten aina) tulisi puhdistaa noin kerran viikossa. BareMineralssilla on toki oma puhdistusaineensa tähän, mutta kuten arvata saattaa on hinta myös omaa luokkaansa. Kannattaa siis ostaa vaikka lähimarketista Marseille-saippua, joka tulee huomattavasti halvemmaksi.
 • Kun saat eteesi uuden BareMinerals rasian, niin älä revi kannen alla olevaa valkoista "muoviläpyskää" irti, vaan tee siihen noin neljä reikää. Tämä estää sen, että jos puuterirasia pääsee kääntymään ympäri vaikka meikkipussissa, niin kaikki jauhot eivät pääse kannen alta pois, ts. rasiasi pysyy siistimpänä.
 • Kun aloitat meikkaamisen, niin taputtele pieni määrä meikkipuuteria kanteen. Tämän jälkeen ota harja ja pyöritä sitä kannessa, kunnes kaikki murut ovat imeytyneet siihen. Niiden murujen on siis tarkoituskin mennä sen harjan sisään. 
 • Meikkipuuteri kannattaa levittää kasvoille kevyin ja pyörivin liikkein, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tasainen ja luonnollinen. Levittämisessä kannattaa käyttää vaikkapa BareMineralsin omia harjoja, jotka ainakin omasta mielestäni tuntuivat miellyttäviltä kasvoilla. 
 • Jos kiinnostuit enemmän, niin kannattaa hakea vaikka Kicksistä BareMineralsin suomenkielinen opaslehti ilmaiseksi, jossa selkeästi koottuna ohjeita. 


Kaikkihan Suomessa maksaa melkein tuplasti kun vertaa muuhun maailmaan, myös nämä meikit. Siksi kannattaa harkita tilaavansa BareMinerals meikkejä vaikkapa täältä. Vaikka ainahan postimyynnistä aiheutuu lisäkuluja, niin silti tulee halvemmaksi tilata näitä meikkejä ulkomailta. Erotus hintojen välillä kun ei ole ihan mikään pieni...  


Tässäpä suunnilleen kaikki. Kyselkää ihmeessä, jos on mielessä jotain!

5 kommenttia:

 1. Kiitos neuvoista ja hauskaa viikonloppua, Nanna!

  VastaaPoista
 2. Annaliina,

  Eipä mitään ja kiitos samoin! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, kuulostaapa hyvältä. Mä olen kans miettinyt tuota peittävyyttä ja ylipäänsä koostumusta mineraalimeikeissä, kun olen tottunut meikkivoiteen käyttäjä. Itse tarvitsen kuitenkin ajoittain juuri hyvää peittävyyttä punoittavan ihon vuoksi mutta esim. kesällä tarve ei ole niin iso, joten silloin kevyempi (tai vähempi) kerros riittäisi.

  Aika moni noita kyllä suosittelee, joten kai se täytyy uskoa :)

  VastaaPoista
 4. Little M,

  Joo, kuulostaa hyvältä ja on myös hyvää. Ainakin itse koin näin. :) Kesällä ovat varmaan ihan omiaan, kun mulla ainakin normaali meikki alkaa kuumuudessa inhottavasti valua..

  VastaaPoista
 5. "jos ihosi on erittäin rasvainen tai ilmankosteus on korkea, levitä mineral veil päivävoiteen spf 15 alle, jotta iho pysyy mattapintaisena. Lisää tarvittaessa päivän aikana" Mitä ihmettä? :DD Voiteen alle? Woow..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)