torstai 17. joulukuuta 2009

Nyt se on täällä...

...nimittäin joululoma!!!Tai ainakin melkein, joululomalla pitäisi tehdä vielä pari mukavaa työtä, mutta se on sitten sen ajan murhe. Näköjään sitä ihminen pystyy lähes mihin vain, jos oikein kovasti haluaa. Itse halusin pärjätä hyvin tämän syksyn koulussa ja saada paljon opintopisteitä ja sain kuin sainkin niitä kohtalaisesti. Arvosanat ovatkin sitten tietysti eri juttu.

.

Joskus vain niin vihaan tätä luonteenpiirrettäni – nytkään en osaa nauttia suorituksesta, vaan murehdin sitä kun jäi yksi tentti tekemättä, vaikka lupasin itselleni, että en jätä tänä syksynä yhtään tenttiä rästiin. No joo, ehkä sekin tässä unohtuu kun saan muuta ajateltavaa.

.

Tänään sitten suuntasin heti viimeisestä tentistä jouluostoksille kaupunkiin. En edes muista milloin olen viimeksi siellä käynyt, niin ehkä nyt oli korkea aika. Oli vain hieman tylsää mennä yksin, joten päädyinkin sitten ostamaan jotain itselleni, hihi. No, siihen ei onneksi uponnut kuin pari euroa rahaa, sillä hyödynsin kaksi lahjakorttiani tehokkaasti. Ostoksista lisää myöhemmin, kun ne pääsevät käyttöön.

.


Nyt voisin mennä päikkäreille ansaitusti, stressi herätti minut tänään 02.30 ja sen jälkeen ei sitten nukuttukaan. Hienoa! Ai niin muuten, luottokorttiraja opintopisteissä napsahti tänään rikki, jei!

2 kommenttia:

  1. Oih ihana joululoma. Mullakin alkaa huomenna, jee! Löysin tänään tieni blogiisi jaa tänne tulen uudemmankin kerran visiitille. :)

    VastaaPoista
  2. Marge,

    Ihanaa todellakin, tosin ei tätä vielä edes käsitä! :) Kiva että löysit blogiini ja tulet uudestaankin. Hyvää joulua sinulle! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)