keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Kylpyhuoneita.

Eksyin Livingetc:n nettisivuille (kuvat lainattu sieltä) kurkkimaan unelmien kylpyhuoneita. Kovin montaa täydellistä yksilöä ei löytynyt, mutta monessa kuvassa oli pieniä kiinnostavia juttuja. Tällä hetkellä en voi tehdä nykyiselle kylpyhuoneellemme juuri mitään, joten voin keskittää energiani haaveiluun! Mikäs sen parempaa. Hihi, tässä kuvassa miellyttää eniten rauhallinen tunnelma sekä nuo kukat. Vaikka pidän kylpyhuoneessa valkoisesta väristä, niin silti liika on kuitenkin liikaa. 


Tulevassa kodissa pitäisi olla yksi täysin kylpyhuoneeksi pyhitetty huone. Tällä tarkoitan lähinnä siis sitä, että pesukoneet ja muut kodinkoneet sijoitettaisiin kodinhoitohuoneeseen tai vastaavaan. Olen myös ollut aina henkeen ja vereen kylpyamme-ihminen, joten kylpyhuoneessa täytyisi ehdottomasti olla kylpy- tai poreamme. Nehän voi nykyään yhdistää kätevästi yhteenkin. Lattialaattana omaan silmääni toimisi hyvin graniitinharmaa laatta ja seinissä ehkä valkoinen laatta tai jotakin siihen suuntaan. Ihana tuo hieman rimpsuinen suihkuverho ja katsokaa tuota mattoa! Ihanaa kun nousisi kuumasta kylvystä, niin voisi upottaa jalkansa tuohon...


Vaikka en haluaisi kodinkoneita kylpyhuoneeseen, niin silti olisi kiva jos siellä olisi jonkinlainen kaappi (joko avoin tai suljettu) johon saisi laitettua pyyhkeitä muun muassa pehmeyttä tuomaan. Muutenkin ärsyttää aina kun heittää koukusta pyyhkeen suoraan koneeseen ja unohtaa tuoda uuden tilalle, niin sitten saa huhuilla märkänä suihkussa uutta. Kaappiin voisi kätevästi laittaa myös meikit ja muut kosmetiikkajutut. Jos tuollainen kaappi olisi, niin sitten ei olisi niin välttämätöntä olla peilikaappia, vaan pelkkä ohut peili riittäisi. Tässä kuvassa ihastuttaa myös tuo alareunassa näkyvä matto, apupöytä jossa voisi pitää suihkusaippuoita ja muita sekä tuo ikkunasta ihanasti tulviva valo. 


Värimaailmaltaan kylpyhuone olisi siis jotakuinkin graniitinharmaa, valkoinen, kermanvalkoinen, kanerva (?) ja ehkä ripaus terästä/hopeaa. Ei siis todellakaan mitään riemukirjavia suihkuverhoja ankkoineen, puhumattakaan vaarallisesta kissanvessasta. Niiden tilalla olisi miedosti tuoksuvia kynttilöitä ja rauhallisuutta. Ah, my daydream..

1 kommentti:

  1. Missähän näitä rimpsuisia suihkuverhoja myydään?
    Olen vallan ihastunut siihen, olen nähnyt joissain sisistuskuvissa saman jo aiemminkin.
    arjamargareta

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)