tiistai 22. joulukuuta 2009

Kalenteri vaihtoon!


Syksyllä ostin opiskelijoille tarkoitetun lukuvuosikalenterin, jota monet ovatkin kehuneet kauniiksi, mutta nyt on aika laittaa se vaihtoon. Lähinnä siksi, että tuo syksy toi myös kunnon kaaoksen kalenteri-paran sisustoihin ja minua lähinnä inhottaa katsoa niitä täyteen ahdettuja viikkoja ja sitä stressin määrää, mikä loistaa kalenteristakin…Niinpä ostin marraskuisella Tukholman reissulla Ordning & Reda:n ihanan ja ennen kaikkea pienen vuosikalenterin. Se on oikeastaan ensimmäinen niin sanottu aikuisten kalenterini, joka ei siis lopu elokuuhun, niin kuin opiskelijakalentereilla on tapana tehdä. Olen kuitenkin pitkään tottunut käyttämään a5-kokoista kalenteria, joten saa nähdä kuinka hankala tai helppo on vaihto astetta pienempään versioon. 

Poikaystävän kauhu kalenterissa oli se, että se on ruotsinkielinen, hih. Minun ihastukseni olivat taas kannet, joissa on muovitaskut eli kansikuvaa saa vaihdettua. Ja se tulee varmaankin vaihtumaan tiheään, sillä en osaa päättää mikä olisi kiva kuva. 2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo uusi kalenteri. Itse opiskelijana en kertakaikkiaan pärjäisi ilman kalenteria! Onneksi niitä nykyään jo löytää niin monenlaisia ja joka tyyliin sopivia :) Kyllähän sen nyt ulospäin tulee näyttää kauniilta ja tyylikkäältä vaikka sisältö onkin yhtä kaaosta hih!

    VastaaPoista
  2. heculina,

    Kiitos! :) Joo, ei kyllä opiskelija pärjää ilman kalenteria ja välillä tuntuu, että olen siitä ihan liian riippuvainen. :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)