lauantai 19. joulukuuta 2009

Joulukukkia.

Minun on pitänyt jo parin päivän ajan jakaa teidän kanssanne yksi ilon aihe. Ostin nimittäin jo viime viikon perjantaina kotiin sekä amarylliksen että joulutähden ja ne kummatkin ovat vielä hengissä ja kaiken lisäksi erittäin elinvoimaisia.

.

En voi uskoa sitä! Ehkä minusta on vihdoin tulossa pikku hiljaa viherpeukaloinen, hih. Vanhan blogin puolella mainitsikin jo kuinka minusta on ihanaa, kun kotona on tuoreita kukkia ja nuo joulukukat vain todistavat sen todeksi. Ihania tunnelman luojia!


.


Amaryllis sai itselleen kauniin hopean värisen ruukun Kodin Terrasta.


IMG_0444


On se niin kaunis! Amarylliksessa on nyt jo yhteensä kolme kukkaa...


Tämä päivä muuten kulunut vahvasti niin pensseli kuin maalitela kädessä, sillä olen sabloonamaalannut pikkuhuoneeseen kuvia sekä väliovet valkoisiksi. Sabloonimaalaus aiheutti hieman harmaita hiuksia ja maalatessa pääsi ehkä pari ärräpäätäkin, mutta se sallittakoon se, sillä olen nimittäin enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Kiva piristys huoneessa ehdottomasti! Kuvia tulossa myöhemmin, kun kokonaisuus on valmis. Sen verran voin vielä sanoa, että nyt todellakin ymmärrän miksi valmiit sabloonat on tehty kalvoista, heh...Omani eivät olleet.

Myös valkoisiksi maalatuista väliovista tuli tosi buenoja ja nyt se sopivatkin paljon paremmin kokonaisuuteen kuin ne vanhat puun väriset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)