keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Haaveita Joulukirjasta.

Olen siitä lähtien kun Stockmannin Joulu 2009-kuvasto ilmestyi selannut sitä tunnollisesti ainakin pari kertaa viikossa ja joka kerta on löytynyt vaikka mitä kivaa. Onko kukaan muu hurahtanut samaan? Vähän harmittaa, että ehdin tehdä joululahjalistani ennen kuin kuvasto oli ilmestynyt ja sitten sen jälkeen ei ollutkaan aikaa päivitellä listaa. No, onneksi sain töistä joululahjaksi lahjakortin Stockmannille, niin ehkä saan jotain pientä kivaa itselleni. Tässä suosikkejani:


Photobucket


Ihania valkoisia petivaatteita ja silkkityynyliinoja, mitä luksusta! Keskimmäisessä kuvassa minua ihastuttavat eniten Globalin tummanruskea lompakko ja Shepherdin lämpöisen näköiset tossut. Mikään ei ole liian lämmintä tällaiselle vilukissalle! Viimeisessä kuvassa on ihania rentoiluasuja vaikka joulun välipäiville. Eniten näissä houkuttaa tuo oikeassa alareunassa oleva Globalin neuletakki, jonka saatan käydä katsastamassa luonnossa myöhemmin tällä viikolla...


Photobucket

Ensimmäisessä
kuvassa on muuten vain ihana tunnelma: iso joulukuusi ja upottava sohva. Huokaus. Toisessa kuvassa on unelmoimani kahvikone (ehkä hieman liian tyyriinä!). Itse kun en normaalia kahvia juo kuin hätätapauksessa. Kolmannessa kuvassa on ihania juttuja jouluaaton kattaukseen. Ajattelin itsekin tänä vuonna panostaa siihen - amaryllis on jo hankittu, tosin punaisena sekä ihanat lautasliinarenkaat.


Kuvat lainattu Stockmannilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)