sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Baby, I'm back!!!

Nyt alkaa olla syksy vihdoin pulkassa enkä oikeastaan vieläkään käsitä sitä! Olen kärsinyt hirvittävistä blogi-vieroitusoireista, mutta täytyy todeta, että oli hyvä päätös lopettaa vanha blogi. Minulla ei olisi todellakaan ollut aikaa päivitellä sitä nyt tässä viimeisen kuukauden aikana, sillä aika on ollut todellakin enemmän kuin kortilla. Ja minä kun inhoan yli kaiken tehdä asioita vain vasemmalla kädellä, siitä ei tule muuta kuin hampaiden kiristystä. Vajaan kuukauden kestäneeseen hiljaisuuteen on kuulunut loistava Helsinki-Tukholma-Helsinki- risteily, töitä, unettomia öitä, itkua ja loputtomia koulutehtäviä. Ei siis mitään järin hehkeää, mutta ainakin yksi kivakin asia kuukauteen kuului, nimittäin 5.12. juhlimme isovanhempieni 60-vuotishääpäivää ja omasta puolestani voin sanoa, ettei voisi olla parempaa syytä juhlia kuin tuo. :)

Mutta nyt tähän uuteen blogiin. Muutamalla sanalla tiivistettynä tämä on lähinnä haavekirjani, ettei avokki joutuisi kestämään ja kärsimään kaikkia ”iiiihania”-juttuja, en siis todellakaan ole hankkimassa tai ostamassa kaikkea mitä täällä esittelen, don’t worry. Valitettavasti en myöskään pidä tätä blogia niin henkilökohtaisena kuin edellistä, sillä tämä on minulle vain harrastus, jonka takia en aio pahoittaa mieltäni. Toki tiedostan, että kerron julkisesti elämästäni ja aina saa antaa palautetta ja kritiikkiä (se on toivottavaa!), mutta liian henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja ei blogissa julkaista. En myöskään ota päivitystahdista mitään paineita, vaan kirjoitan silloin kun siihen on aikaa ja innostusta, jotta säilyttäisin edes jonkinlaisen tason tässä hommassa. :)


Jottei tästä tulisi liian korvia kuumottavaa palopuhetta, niin tervetuloa mukaan!


P.S. Älkää ihmetelkö, jos tänne uuteen blogiin eksyy parina päivänä postauksia vanhasta blogista, sillä haluan siirtää joitakin tekstejä myös tänne. Uusiakin on tulossa, kunhan "loma" alkaa torstaina..

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)